Στο πλαίσιο του παγκόσμιου λανσαρίσματος για το Honor Play στην IFA 2018, η Honor αποκάλυψε ότι ετοιμάζει και το Honor Magic 2, δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου μοντέλου με τις “μαγικές” λειτουργίες. Αυτή τη φορά, ωστόσο, το βάρος έχει πέσει στη δημιουργία ενός smartphone που θα προσφέρει στον χρήστη οθόνη σχεδόν στο 100% της πρόσοψης.
Η θυγατρική της Huawei αναμένεται ότι θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Oppo, ενσωματώνοντας τις κάμερες σε ένα συρόμενο camera module. Η λειτουργία του, μάλιστα, λέγεται ότι θα συνδέεται με κάποιον τρόπο με το σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης του επεξεργαστή Kirin 980.
Πέραν των παραπάνω, η εταιρεία δεν ανέφερε τίποτε άλλο σχετικά με τις λειτουργίες, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την ημερομηνία κυκλοφορίας. Από τη στιγμή, πάντως, που είχαμε επίσημη αναφορά, είναι λογικό να έχουμε ροή πληροφοριών μέσα στις επόμενες ημέρες/εβδομάδες.
[via]
Η διαχείριση ογκωδών ψηφιακών δεδομένων έχει μετατραπεί σε μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν…
Σύνοψη Η Alibaba ανακοίνωσε επίσημα το Qwen 3.8-Max, ένα κορυφαίο πολυτροπικό μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης με…
Σύνοψη Η Ρωσία προχώρησε στην αποκάλυψη του Volna Kupol Garant, ενός νέου συστήματος ηλεκτρονικού πολέμου…
Όταν αποσυσκευάζει κανείς ένα μηχανικό πληκτρολόγιο στην κατηγορία κάτω των εκατό ευρώ, οι προσδοκίες είναι…
Σύνοψη Η Xiaomi Auto παρουσίασε επίσημα στην αγορά της Κίνας το επταθέσιο SUV SkyNomad N90…
Η ανακοίνωση του Palworld Online από τη Garena σηματοδοτεί τη μεταφορά ενός εκ των πλέον…
Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.
Leave a Comment