Επίσημη επιβεβαίωση για την “απίστευτη” οθόνη και το 5G modem

6


Για άλλη μια φορά ο συνιδρυτής και CEO της OnePlus, κ. Pete Lau, μιλά αποκλειστικά στην ιστοσελίδα The Verge σχετικά με τις προδιαγραφές επερχόμενου προϊόντος της εταιρείας του.

Ο κ. Lau ανέφερε ότι μία από τις εκδόσεις του OnePlus 7 θα φέρει την ονομασία “Pro” και κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα της θα είναι η οθόνη, αλλά και η προσθήκη 5G modem. Ειδικά για την οθόνη τόνισε ότι η εταιρεία του έχει επενδύσει τρεις φορές περισσότερα χρήματα σε σύγκριση με τα προηγούμενα smartphones της, χωρίς, όμως, να επιβεβαιώσει τις φήμες για ανάλυση QHD+ και ρυθμό ανανέωσης εικόνας 90Hz.

Η παρουσίαση αναμένεται ότι θα γίνει στις 14 Μαΐου και θα δούμε all-screen οθόνη 6.5” AMOLED χωρίς notch με ελάχιστα bezels και in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855, έως 12GB μνήμη RAM, έως 256GB αποθηκευτικό χώρο, τριπλή κάμερα 48MP + 20MP + 16MP, pop-up εμπρόσθια κάμερα 16MP, λειτουργικό σύστημα OxygenOS βασισμένο στο Android 9 Pie και μπαταρία 4000mAh με φορτιστή 44W Warp Charging.

Η τιμή του OnePlus 7 Pro θα είναι σίγουρα μεγαλύτερη από αυτήν του OnePlus 6T και μένει να δούμε κατά πόσο θα καταφέρει η εταιρεία να παραμείνει πιστή στην αρκετά χαμηλότερη τιμολογιακή πολιτική της σε σύγκριση με τις ναυαρχίδες των ανταγωνιστών της.



Πηγή