Επιβεβαιώθηκε από τον σκηνοθέτη Zack Snyder για το Netflix

8


H εταιρεία παραγωγής του Zack Snyder έχει υπογράψει μία συμφωνία με την Netflix για νέες ταινίες, συμπεριλαμβανομένου του sequel του Army of the Dead.

Πέρα από το sequel του Army of the Dead, μέρος της συμφωνίας είναι και η ταινία επιστημονικής φαντασίας Rebel Moon που ανακοινώθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα. Ο Snyder ανέφερε ότι:

Ο στόχος και η ελπίδα μου είναι να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερο ποιοτικό περιεχόμενο και να το κάνω σε τεράστια κλίμακα. Μεγάλα έργα και μεγάλες ταινίες

Είναι πολύ νωρίς για τη συνέχεια του Army of the Dead και το μόνο πράγμα που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι ο Snyder αναπτύσσει το σενάριο με τον Shay Hatton, ο οποίος επιμελήθηκε την πρώτη ταινία. Το Rebel Moon γράφτηκε επίσης από τους Snyder και Hatton και αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή του στις αρχές του 2022.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία Army of Thieves σκηνοθετείται από τον Matthias Schweighöfer – ο οποίος θα πρωταγωνιστεί κιόλας – και θα διηγηθεί την ιστορία του χαρακτήρα του, Ludwig Dieter από το Army of the Dead. Τέλος, θα κυκλοφορήσει νέα animated σειρά με τίτλο Army of the Dead: Lost Vegas στα έργα που θα περιλαμβάνει τους Christian Slater, Vanessa Hudgens, Joe Manganiello, Tig Notaro και Dave Bautista.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή