Επιβεβαιώθηκε το ριζικό remake του παιχνιδιού

21


Αρκετές οι ανακοινώσεις της EA από τη χθεσινοβραδινή εκδήλωση EA Play Live και μία από αυτές που ξεχώρισαν ήρθε στο τέλος ως το “one more thing” της εταιρείας. Η EA θα προχωρήσει σε ριζικό remake του εξαιρετικού Dead Space της Visceral Games για τα PS5 και Xbox Series X/S.

Το έργο του remake ανατέθηκε στη Motive Studios, η οποία υπόσχεται μια ακόμα πιο βαθιά και καθηλωτική εμπειρία που θα προσφέρει στους gamers τρομερές βελτιώσεις τόσο στο gameplay, όσο και στη γραφική απεικόνιση του κόσμου χάριν στην πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων της Frostbite gaming engine.

Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από ένα μικρό teaser trailer που μας δίνει μια πρώτη εικόνα μέσα από το ανανεωμένο Dead Space. Αξίζει να σημειωθεί ότι η EA επικεντρώνεται αποκλειστικά στα Windows PCs και στις παιχνιδοκονσόλες νέας γενιάς. Δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας, οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε νέα ενημέρωση μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή