Ετοιμάζει το EMUI 10 βασισμένο στο Android Q! Δείτε screenshots και hands-on video

3


Παρά το αβέβαιο μέλλον της σχετικά με τη χρήση του Android OS (και όχι μόνο…), η Huawei εξακολουθεί να δουλεύει την επόμενη έκδοση του περιβάλλοντος χρήσης EMUI 10 επάνω στο Android Q και ήδη έρχονται στη δημοσιότητα τα πρώτα screenshots.

Όπως αποκαλύπτουν οι XDA Developers, έχουν περάσει ήδη μια πρώιμη έκδοση του EMUI 10 στο Huawei P30 Pro και επιβεβαιώνουν τη γνησιότητα της έκδοσης, αλλά και το γεγονός ότι βασίζεται στο Android Q. Δεν είναι εμφανείς μεγάλες αλλαγές, αλλά διακρίνονται οι νέες επιλογές πρόσβασης στις πληροφορίες της συσκευής σου για τις διάφορες εφαρμογές, συμπεριλαμβανόμενης της πολύ χρήσιμης “μόνο όταν χρησιμοποιείται” για την τοποθεσία σου.

Επιπλέον, φαίνεται ότι θα αλλάξει ελαφρώς η εμφάνιση της εφαρμογής της κάμερας και φυσικά θα υποστηρίζεται το καθολικό dark mode του Android Q. Αναφέρουν, επίσης, ότι έστω και σε αυτό το πρώιμο στάδιο το EMUI 10 μοιάζει πολύ πιο γρήγορο από την προηγούμενη έκδοση.

Η Huawei ευελπιστεί ότι θα βρεθεί λύση για να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το Android OS, αλλά είναι γνωστό ότι ετοιμάζει το δικό της λειτουργικό σύστημα HongMeng OS και εξετάζει ορισμένες εναλλακτικές επιλογές, όπως μια ρώσικη διανομή του Sailfish OS.

[via]



Πηγή