Ετοιμάζει stick και εφαρμογή για άμεση πρόσβαση στο Xbox Game Pass από οπουδήποτε

21


Από την πρώτη στιγμή της παρουσίασης της γενιάς Xbox Series X/S, η Microsoft κατέστησε σαφές ότι την ενδιαφέρει περισσότερο να χτίσει μια τεράστια κοινότητα από gamers που θα χρησιμοποιούν την συνδρομητική game streaming υπηρεσία Xbox Game Pass, παρά οι πωλήσεις των παιχνιδοκονσολών νέας γενιάς.

Τα προβλήματα που προέκυψαν για όλες τις εταιρείες λόγω της πανδημίας και της κρίσης στον τομέα των ημιαγωγών δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο την κάλυψη της ζήτησης για τα Xbox Series X/S, αλλά στο σχετικά κοντινό μέλλον πιθανότατα δεν θα χρειάζεσαι καν ένα Xbox για να απολαμβάνεις τα games του οικοσυστήματος της Microsoft.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την ιστοσελίδα VentureBat αναφέρουν πως η Microsoft ετοιμάζει μια game streaming συσκευή σε στυλ Chromecast, την οποία θα συνδέεις σε οποιαδήποτε οθόνη και μέσω αυτής θα έχεις πρόσβαση στην υπηρεσία Xbox Game Pass Ultimate και τα παιχνίδια που περιλαμβάνει, αρκεί φυσικά να έχεις μια αρκετά γρήγορη σύνδεση στο Internet.

Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε μια τέτοια συσκευή από πλευράς Microsoft, την οποία θα μπορείς να κουβαλάς οπουδήποτε (μαζί με το Xbox Controller), αλλά εξίσου σημαντικό θα είναι να αποδειχθεί αληθινή και η φήμη που θέλει την εταιρεία να αναπτύσσει native εφαρμογή για Smart TVs (της Samsung για αρχή) που θα δίνει πρόσβαση στο Xbox Game Pass. Αμφότερα (stick και app) λέγεται ότι θα αποκαλυφθούν επίσημα μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή