Ετοιμάσου για τις διακοπές σου με δώρα και προσφορές από τη Huawei – Newsbeast

13


Πλησιάζουμε στο μέσο του καλοκαιριού. Κάποιοι έχουν ξεκινήσει ήδη, κάποιοι ετοιμάζονται, κάποιοι το αφήνουν γι’ αργότερα και κάποιοι το έχουν ξεχάσει για φέτος. Τι είναι αυτό; Οι καλοκαιρινές διακοπές. Σε όποια κατηγορία κι αν είσαι, μπορείς πάντα να επισκεφθείς έναν συνεργάτη της Huawei και να επωφεληθείς των καλοκαιρινών προσφορών. Μοναδικά smartphones και gadgets που θα αναβαθμίσουν το καλοκαίρι σου με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, την ποιότητα και την καινοτομία της Huawei, σε περιμένουν σε φανταστικές τιμές και με υπέροχα δώρα.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ένα από τα παρακάτω και ένα αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο Huawei σε περιμένει!

Φέτος έχεις την ευκαιρία να κάνεις το καλοκαίρι σου αξέχαστο επιλέγοντας μια από τις προσφορές της Huawei που θα βρεις στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της.

Με το Huawei P30 Pro 256 GB ή το Huawei P30 παίρνεις ένα καταπληκτικό δώρο της επιλογής σου, το εξαιρετικό Huawei Watch GT Active των 46mm με την αρχιτεκτονική διπλού chipset και το σύστημα χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας που παρέχει μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για να μπορείς να ταξιδέψεις οπουδήποτε χωρίς περιορισμούς ενώ ταυτόχρονα παρακολουθεί τον καρδιακό σου ρυθμό σε πραγματικό χρόνο. Είτε βγήκες για τρέξιμο γύρω από το τετράγωνο, είτε ετοιμάζεσαι για καλοκαίρι στο Καστελόριζο ή στις Μαλδίβες, τα τρία συστήματα δορυφορικού εντοπισμού θέσης (GPS, GLONASS, GALILEO) θα λειτουργήσουν άψογα, με ταχύτητα και με ακρίβεια. Ο προσωπικός σου προπονητής θα βρίσκεται στον καρπό σου και θα παρακολουθεί ότι κι αν κάνεις, ακόμα και τον ύπνο σου, βοηθώντας σε κάθε στόχο που θέτεις στον εαυτό σου.

Αν πάλι θέλεις μία δεύτερη συσκευή για σένα ή για κάποιον αγαπημένο σου τότε μπορείς αγοράζοντας το Huawei P30 Pro 256 GB ή το Huawei P30, να επιλέξεις το καταπληκτικό Huawei Y7 2019 με τη μεγάλη Dewdrop οθόνη 6,26”που σου παρέχει μια καθαρή και ευρεία οπτική για μια καλύτερη smartphone εμπειρία. Η 1520 x 720 HD+ IPS οθόνη σου δίνει μεγαλύτερη καθαρότητα και φυσικά χρώματα από κάθε γωνία θέασης. Η μπροστινή κάμερα 8 MP βγάζει τέλειες selfies προσαρμοσμένες να αντανακλούν τον πιο όμορφο εαυτό σου αυτόματα και δε χρειάζονται επιπλέον επεξεργασία. Η μπαταρία των 4000 mAh με την AI τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας είναι ότι πρέπει για τις καλοκαιρινές σου διακοπές για να μπορείς να είσαι όλη μέρα στην παραλία χωρίς να χρειαστεί να ψάξεις τον φορτιστή σου ή να χάσεις κάτι από τη δράση. Το αποδοτικό και έξυπνο Qualcomm 450 Octacore chipset με 3 GB RAM + 32 GB αποθηκευτικό χώρο είναι ότι χρειάζεσαι για τις καλοκαιρινές σου ανησυχίες, από άνετη περιήγηση στα social media ή gaming σε άλλο επίπεδο; Και αν τα 32 GB σου φαίνονται λίγα, το Huawei Y7 2019 υποστηρίζει επέκταση μνήμης έως 512GB με microSD.

Εάν πάντα σου έλειπε ένα tablet για τη δουλειά ή τη διασκέδασή σου, αυτό το καλοκαίρι μπορεί να είναι το δώρο σου με την αγορά ενός Huawei P30 Pro 256GB ή ενός Huawei P30. Ένα tablet 10 ιντσών, το Huawei MediaPad T5 WiFi είναι λεπτό, ελαφρύ, ανθεκτικό, με συμμετρικό μεταλλικό σώμα και εκπληκτική οθόνη. Ο επεξεργαστής του είναι ταυτόχρονα αποδοτικός σε ισχύ και οικονομικός σε κατανάλωση μπαταρίας και αν έχεις παιδιά, η εξειδικευμένη λειτουργία «Kids’ Corner» θα σου φανεί πολύτιμη.

Βγάλε την τέλεια καλοκαιρινή φωτογραφία με Huawei P30 Pro

Τα βραβεία δε σταματούν να έρχονται για το καλύτερο smartphone του κόσμου. Τα European Hardware Awards και το MWC στη Σανγκάη ανακήρυξαν το Huawei P30 Pro ως Best Smartphone 2019 και όχι άδικα αφού με την προηγμένη τεχνολογία και την καινοτομία του ξαναγράφει τους κανόνες της φωτογραφίας μετά από 40 χρόνια. Αυτός είναι και ο λόγος που θέλεις να το έχεις μαζί σου αυτό το καλοκαίρι. Έχεις κουραστεί να μεταφέρεις συνεχώς τη μεγάλη DSLR φωτογραφική σου για να τραβήξεις κάποια καλά ενσταντανέ και πολλές φορές δεν προλαβαίνεις να τη βγάλεις καν από τη θήκη, ενώ από την άλλη το κινητό σου το έχεις ήδη στα χέρια σου. Το σύστημα τετραπλής κάμερας της Leica φτάνει τα 40MP και σε φέρνει πιο κοντά στο θέμα σου με το οπτικό 5x, υβριδικό 10x και ψηφιακό 50x zoom, είτε αυτό είναι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο στην άκρη της παραλίας, είτε το ίδιο το Αυγουστιάτικο φεγγάρι. Ακόμα κι αν δεν έχει φεγγάρι όμως το Huawei P30 Pro θα βγάλει άψογες φωτογραφίες χάρη στον επανασχεδιασμένο αισθητήρα SuperSpectrum διάταξης RYB αντί για RGB λαμβάνοντας 40% περισσότερο φως με ISO 409.600.

Αν είσαι λάτρης της φύσης και τη λεπτομέρειας, τότε η λειτουργία macro θα σε μαγέψει αφού μπορείς να τραβάς φωτογραφίες από τα μόλις 2,5cm αποκαλύπτοντας έναν άλλο κόσμο που μέχρι τώρα αγνοούσες. Επειδή το καλοκαίρι ενδείκνυται για πειραματισμούς, το Dual View mode είναι ότι πρέπει για εσένα. Ενεργοποίησέ το και τότε θα έχεις σε μια οθόνη δύο διαφορετικές οπτικές του ίδιου θέματος. Αυτό είναι κάτι που δε μπορεί να κάνει το ανθρώπινο μάτι, μπορεί όμως το Huawei P30 Pro.

Tο flagship smartphone κατακτά αμέσως όποιον το κρατάει στα χέρια του με τον εμβληματικό σχεδιασμό και τη μεγαλοπρέπειά του που παραπέμπουν σε έργο τέχνης. Η Dewdrop OLED οθόνη των 6.47″ αποδίδει εκπληκτικά χρώματα και προσφέρει υπέροχη θέαση ενώ ταυτόχρονα παίζει και το ρόλο του ηχείου μέσω της τεχνολογίας Huawei Acoustic Display και φιλοξενεί και τον προηγμένο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος που ξεκλειδώνει ταχύτατα το Huawei P30 Pro, καθώς εσύ το κρατάς άνετα με το ένα χέρι. Και επειδή είναι καλοκαίρι και πολλά συμβαίνουν, το Huawei P30 Pro διαθέτει πιστοποίηση IP68 ενάντια στο νερό και τη σκόνη για να μη σε απασχολεί τίποτα στις διακοπές σου. Τα 6 GB RAM + 128GB ROM ή τα 8GB RAM + 256GB ROM είναι υπέρ-αρκετά, ότι και αν θες να κάνεις και ο Huawei Kirin 980 των 7nm με την τεράστια μπαταρία των 4200 mAh που φορτίζει 70% σε 30 λεπτά, αφαιρούν από μπροστά σου οποιονδήποτε περιορισμό.

Μέχρι το τέλος Αυγούστου μπορείς να αποκτήσεις, σε δροσιστική τιμή το Huawei P30 Pro 128 GB, ή να επιλέξεις σαν δώρο ένα από τα: Huawei Watch GT, Huawei Y7 2019 και tablet Huawei MediaPad T5 WiFi με το Huawei P30 Pro 256 GB, στο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων.

All day party ή νύχτα με κιθάρες στην παραλία; Το Huawei P30 αποτυπώνει τις στιγμές σου!

Το Huawei P30 είναι το απόλυτο smartphone του καλοκαιριού. Το ολοκληρωμένο σύστημα Leica τριπλής κάμερας 40MP σε κάνει να δεις τον κόσμο γύρω σου διαφορετικά, να απαθανατίσεις όλες τις υπέροχες στιγμές που θα ζήσεις και να γίνεις ο φωτογράφος της παρέας που σίγουρα θα εντυπωσιαστεί. Ο τηλεφακός με το υβριδικό zoom 5x αλλά και ο υπερευρυγώνιος φακός καλύπτουν όλες τις φωτογραφικές ανάγκες σου, σε πάνε κοντά στα πράγματα που αγαπάς, αποτυπώνουν την απεραντοσύνη γύρω σου και συνεργάζονται άψογα με τον ολοκαίνουριο πρωτοποριακό αισθητήρα RYYB που βγάζει απίστευτα φωτεινές φωτογραφίες. Αν έχεις καλοκαιρινές καλλιτεχνικές ανησυχίες δίπλα στο κύμα, το Huawei P30 θα σε βοηθήσει να τις αναδείξεις με τα διάφορα στιλ φωτογράφησης αλλά και με την τεχνητή του νοημοσύνη που θα σε οδηγήσει σε τέλεια αποτελέσματα ακόμα και με έντονο οπίσθιο φωτισμό.

Η selfie κάμερα των 32MP θα δείξει το καλύτερό σου πρόσωπο ανεξάρτητα αν είσαι στην ξαπλώστρα ή σε κάποιο μεταμεσονύκτιο πάρτι. Ενώ η φινέτσα που του δίνει η OLED Dewdrop οθόνη 6.1” συμπληρώνεται από τα λαμπερά και ζωηρά της χρώματα και τον ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος για να μπορείς να ξεκλειδώνεις το smartphone σου με το ένα χέρι κρατώντας με το άλλο την αγαπημένη ή τον αγαπημένο σου. Ισχύς και ταχύτητα είναι τα χαρακτηριστικά του Huawei Kirin 980 που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στα 7nm, όντας το πρώτο chip στον κόσμο με αυτό το χαρακτηριστικό. Εάν θέλεις να τραβήξεις και άλλες macro φωτογραφίες τις μέλισσες και τα λουλούδια αλλά νομίζεις ότι η μπαταρία δε σου φτάνει, το σύστημα φόρτισης Huawei Supercharge σου δίνει 60% μέσα σε 30 λεπτά για να συνεχίσεις όλες σου τις καλοκαιρινές δραστηριότητες.

Μέχρι το τέλος Αυγούστου μπορείς να αποκτήσεις το Huawei P30 με δώρο ένα από τα Huawei Watch GT, Huawei Y7 2019 ή Huawei MediaPad T5 WiFi tablet στο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων.

Huawei P30 lite: Flagship χαρακτηριστικά σε τιμή για όλους!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που οι άνθρωποι προβάλλουν τον καλύτερό τους εαυτό. Φορούν τα όμορφα χρωματιστά ρούχα τους, η διάθεσή τους ανεβαίνει και το χαμόγελό τους λάμπει! Το Huawei P30 lite έρχεται για να συμπληρώσει το puzzle δίνοντας το κάτι παραπάνω στο στιλ και τη λειτουργικότητα. Η τριπλή κάμερα των 48MP σε κάνει να δεις τον κόσμο καθαρότερα ενώ ο φακός Ultra-Wide Angle 120 ° σου επιτρέπει να φωτογραφίζεις χωρίς όρια με την τεχνητή του νοημοσύνη να φροντίζει για όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες των τέλειων φωτογραφιών σου. Η οθόνη του είναι FHD 6.15” με πρωτοποριακή εγκοπή σε σχήμα σταγόνας που μεταμορφώνεται σε έναν πανέμορφο καμβά όταν χρειάζεται να προβάλλει το αγαπημένο σου περιεχόμενο. Με DNA από το flagship Huawei P30 Pro, διαθέτει εξαιρετικά σχεδιασμένες γυάλινες επιφάνειες σε υπέροχα χρώματα. Τα 4GB+128GB θα σου δώσουν την ευελιξία και το χώρο να κάνεις οτιδήποτε θελήσεις στις διακοπές σου. Βίντεο, μουσική, φωτογραφίες θα είναι όλα εκεί μαζί σου και μέχρι τέλος Αυγούστου σε μια ακόμα καλύτερη τιμή.

Είσαι η ψυχή της παρέας; Γίνε και ο φωτογράφος της με ένα Huawei P20 Pro!

Η Σειρά P της Huawei ήταν από την αρχή κάτι ξεχωριστό. Το ιδιαίτερο στιλ του, ο σχεδιασμός, τα υλικά και η ποιότητα κατασκευής του, το τοποθέτησαν από την αρχή στην κορυφή. Το Huawei P20 Pro, εμπνευσμένο από την τέχνη του φωτός χαρακτηρίστηκε πέρυσι σαν το πιο εξελιγμένο και ανώτερης τεχνολογίας smartphone που έχει υπάρξει. Το Best Product 2018, ο τέλειος καλοκαιρινός σύντροφος όσων αγαπούν την τεχνολογία και τη φωτογραφία είναι τώρα και για λίγες ακόμα μέρες (ως τις 15 Ιουλίου) σε μοναδική προσφορά. Το κορυφαίο Huawei P20 Pro σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα καθαρά, με την τριπλή κάμερα Leica των 40MP, το υβριδικό zoom 5x, τον επεξεργαστή Kirin 970 με Νευρωνική Μονάδα Επεξεργασίας με Τεχνητή Νοημοσύνη και την FullView οθόνη OLED 6.1″ θα σου χαρίσει εξαιρετικές καλοκαιρινές φωτογραφίες που θα έχεις μαζί σου για πάντα!

Φωτογραφίες και gaming σε ένα smartphone… Huawei P20 lite

Το Huawei P20 lite ως γνήσιο μέλος της οικογένειας P, διαθέτει εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, επιδόσεις και στιλ για να κερδίζεις τις εντυπώσεις στην παρέα και στα social media. Η Huawei FullView οθόνη με τις 5.84 ίντσες αποτελεί τη χρυσή τομή φορητότητας και χρηστικότητας με ανάλυση 2280×1080 και υπέροχα, ζωντανά χρώματα που σε καλούν στον κόσμο τους αφού κατακτά το 96% του φάσματος NTSC. Μια κάμερα 16 MP αναλαμβάνει τις ατέλειωτες καλοκαιρινές σου selfies με AR εφέ ενώ πίσω είναι η κύρια κάμερα διπλών φακών 16 MP + 2 MP για λήψεις σε νύχτα και μέρα. Εάν καλοκαίρι σημαίνει gaming, το GPU Turbo του Huawei P20 lite θα γίνει ο κολλητός σου στην ξαπλώστρα αφού κάνει τα γραφικά ολοζώντανα απογειώνοντας την ταχύτητα και την εμπειρία του παιχνιδιού κατακόρυφα.  Απόκτησε τώρα το Huawei P20 lite από κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα σε φοβερά ελκυστική τιμή και γίνε το επίκεντρο!

Είσαι Y-er και ψάχνεις το value for money; Το Huawei Y5 2018 είναι για σένα!

Μπορεί να είναι οι πρώτες σου διακοπές μακριά από το σπίτι, μπορεί και όχι. Όπως και να έχει, θα πρέπει να έχεις μαζί σου ένα αξιόπιστο smartphone που θα σε αφήσει να κάνεις το δικό σου και θα χωράει όλη την ψυχαγωγία και τα παιχνίδια σου. Αυτό ακριβώς προσφέρει η σειρά Huawei Y Series  σ’ εσένα που τα θέλεις όλα τώρα και γρήγορα. Ένα αξέχαστο και έντονο καλοκαίρι σε περιμένει με τη Huawei και τη σειρά Y να σου προσφέρει, σε αχτύπητες τιμές, μοναδικά χαρακτηριστικά και μεγάλη αναλογία οθόνης-συσκευής, από ανώτερη κατηγορία. Συγκεκριμένα το Huawei Y5 2018 ξεκλειδώνει με μια ματιά στην οθόνη των 5,45″ αφού διαθέτει face unlock για να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμα κι αν μόλις βγήκες απ’ τη θάλασσα.

Με ιδιαίτερο σχεδιασμό, θα ξεχωρίσεις αμέσως στην καλοκαιρινή παρέα και γιατί όχι, θα μαγνητίσεις τα βλέμματα με το γούστο σου παίρνοντας την ευκαιρία για μερικές φωτογραφίες με την κάμερα 8MP και τη λειτουργία HDR για σωστές λήψεις. Αν η παρέα έρθει ακόμα πιο κοντά, μπορείς να βγάλεις μέχρι και selfie που θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα αναδείξει τη φυσική σου ομορφιά με την selfie camera των 5MP και το selfie toning flash. Η διασκέδαση και το παιχνίδι δε σταματούν ποτέ στις διακοπές σου με το Huawei Y5 2018 αφού μπορεί να αναπαράγει βίντεο για 13 ώρες ή μουσική για 62 ώρες! Η διπλή κάρτα sim θα σε βοηθήσει να μιλάς ασταμάτητα με όλους σου τους φίλους ακόμα κι αν ανήκουν σε άλλο δίκτυο χωρίς να έχεις μαζί σου δεύτερο τηλέφωνο ενώ η μνήμη επεκτείνεται έως τα 256 GB! Μπες τώρα στην παρέα των Y-ers, και ξεκίνα το ταξίδι σου στον κόσμο της τεχνολογίας με την Huawei.

Η συσκευή για όλη την οικογένεια λέγεται HUAWEI MediaPad T5 LTE/WiFi

Δε νοείται καλοκαίρι χωρίς στιγμές χαλάρωσης στο μπαλκόνι, στην παραλία, στην αιώρα. Είτε σου αρέσει να διαβάζεις βιβλία, είτε να βλέπεις ταινίες και σειρές ή ακόμα και να ακούς την αγαπημένη σου μουσική, το Huawei MediaPad T5 είναι το καλοκαιρινό σου tablet! Ο πανίσχυρος οκταπύρηνος επεξεργαστής με ταχύτητες 4 x 2,36 GHz και 4 x 1,7 GHz, με 2/16GB ή 3/32 GB και με χώρο αποθήκευσης που επεκτείνεται ως τα 256GB, σου δίνουν τη σιγουριά να το γεμίσεις με όσες ώρες ψυχαγωγίας επιθυμείς. Ο εξαιρετικός του συμμετρικός σχεδιασμός με το λεπτό και ελαφρύ μεταλλικό του σώμα, δε θα σε κουράσει στο κράτημα ενώ τα διπλά ισχυρά ηχεία θα κάνουν εσένα και την παρέα σου να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική στο έπακρο.

Η τεχνολογία εφέ Huawei Histen κάνει τον ήχο πιο πλούσιο και βαθύ προσφέροντας μια εξαιρετικά ρεαλιστική κινηματογραφική εμπειρία. Η 1080p FullHD οθόνη 10 ιντσών του Huawei MediaPad T5 θα είναι το παράθυρό σου στον κόσμο αυτό το καλοκαίρι και η μεγάλη μπαταρία των 5.100 mAh θα φροντίσει αυτό το παράθυρο να μείνει ανοιχτό όσο χρειάζεσαι. Αν πάλι έχεις παιδιά και θέλεις τη σωστή είσοδό τους στον κόσμο της τεχνολογίας, η εξειδικευμένη λειτουργία «Kids’ Corner» που έχει σχεδιαστεί ειδικά γι’ αυτό από τη Huawei, θα σου λύσει τα χέρια. Την έκδοση με κάρτα sim 4G +WiFi και την απλή WiFi έκδοση του Huawei MediaPad T5 θα τις βρεις σε τιμή προσφοράς από τα επίσημα καταστήματα αλλά μπορείς επίσης να αποκτήσεις την έκδοση WiFi σα δώρο με την αγορά ενός Huawei P30 Pro ή ενός Huawei P30 μέχρι το τέλος Αυγούστου.





Πηγή