Η αλυσίδα Best Buy ακύρωσε όλες τις προπαραγγελίες των πελατών της

5


Η Samsung πρόλαβε να μαζευτεί πριν πάθει μεγαλύτερη ζημιά με το Galaxy Fold, έβγαλε ανακοίνωση με τις διορθώσεις που έκανε στον σχεδιασμό του, αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχει δώσει μια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του αναδιπλούμενου smartphone.

Η εταιρεία είχε αναφέρει πριν από περίπου 1 μήνα ότι θα ακυρώσει αυτόματα όλες τις προπαραγγελίες σε περίπτωση που δεν καταφέρει να κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy Fold πριν τις 31 Μαΐου, αλλά φαίνεται ότι παρόμοια πρωτοβουλία έχουν πάρει ήδη κάποιες αλυσίδες, όπως η Best Buy στις ΗΠΑ.

Η τεράστια αλυσίδα καταστημάτων ανακοίνωσε ότι ακυρώνει τις προπαραγγελίες των πελατών της για το Galaxy Fold, δικαιολογώντας την απόφαση της με την παρακάτω δήλωση:

Ο πελάτης βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι του συμπεριφερόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το Samsung Galaxy Fold είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και πιο αναμενόμενες συσκευές του 2019. Τα εμπόδια και οι αναποδιές δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο όταν έχουμε να κάνουμε με καινοτόμους σχεδιασμούς και τεχνολογίες.

Δεν αποκλείεται η απόφαση της αλυσίδας Best Buy να οδηγήσει και άλλα καταστήματα σε παρόμοιες ενέργειες, ειδικά σε περίπτωση που η Samsung δεν δώσει σύντομα μια οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας.

[via]



Πηγή