Η δεύτερη σεζόν έρχεται στο Netflix μέσα στο 2021

8


Ύστερα από την επιτυχία της πρώτης σεζόν του ντοκιμαντέρ Tiger King – η οποία συντρόφευσε πιστά τους θεατές κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown τον Μάρτιο του 2020, η Netflix ανακοίνωσε ότι η δεύτερη σεζόν του Tiger King πρόκειται να επιστρέψει εντός του 2021.

Δεν έχουν γνωστοποιηθεί πάρα πολλές πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη δεύτερη σεζόν, μόνο ότι θα φέρει «το ίδιο χάος και την ίδια τρέλα με την πρώτη». Η Netflix δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η ανακοίνωση της δεύτερης σεζόν ήρθε ως μέρος της αποκάλυψης των επερχόμενων ταινιών και σειρών της εταιρείας, μεταξύ των οποίων είναι το The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman, The Tinder Swindler, Trust No One: The Hunt for the Crypto King και Bad Vegan που θα κάνουν όλα ντεμπούτο το 2022.

Δεδομένου ότι ο Exotic βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ομοσπονδιακή φυλακή, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε σε ποια σημεία της ιστορίας επικεντρώνεται το Netflix στη δεύτερη σεζόν.

Η δεύτερη σεζόν του Tiger King θα φτάσει στο Netflix εντός του 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή