Από τα μέσα του περασμένου Νοέμβρη έχει ξεκινήσει το λανσάρισμα της λειτουργίας Unsend στο Facebook Messenger σε ορισμένες ομάδες χρηστών, αλλά μόλις σήμερα έχουμε τη γενικότερη διανομή για όλους τους χρήστες σε συσκευές Android και iOS.
Η διαδικασία για να ακυρώσεις την αποστολή του μηνύματος είναι ιδιαίτερα απλή. Κρατάς πατημένο το δάκτυλο επάνω στο μήνυμα που σε ενδιαφέρει και τότε ανάμεσα στις επιλογές θα εμφανίζεται και το “Remove for Everyone” για τα πρώτα 10 λεπτά μετά την αποστολή του. Εάν το επιλέξεις μέσα στο χρονικό παράθυρο, τότε θα διαγραφεί από τη συνομιλία και των δύο χρηστών σαν να μην υπήρξε ποτέ.
Τονίζουμε ότι η επιλογή αυτή διαφέρει από το “Delete” που είναι διαθέσιμο έτσι κι αλλιώς στο Facebook Messenger. Με το “Delete” απλά διαγράφεις το μήνυμα από τη δική σου πλευρά και ο παραλήπτης εξακολουθεί να το βλέπει. Σημειώστε, όμως, ότι στην περίπτωση του “Remove for Everyone” ο παραλήπτης θα ενημερώνεται ότι έχετε διαγράψει κάποιο μήνυμα, άσχετα αν δεν μπορεί πλέον να το δει.
Η επιλογή Unsend θα εμφανιστεί σε όλους με τη νέα αναβάθμιση του Facebook Messenger.
[via]
Σύνοψη Το καναδικό ραδιοτηλεσκόπιο CHIME κατάφερε για πρώτη φορά να ανιχνεύσει την αρχαιότερη λάμψη υδρογόνου…
Σύνοψη Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τόκιο καλλιέργησαν και συνέδεσαν ανθρώπινα οργανοειδή εγκεφάλου σε ειδικά…
Σύνοψη Η Naughty Dog αναπτύσσει ένα εντελώς νέο παιχνίδι Uncharted και όχι κάποιο remake των…
Σύνοψη Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου UCLA ανέπτυξαν μια νέα υβριδική αρχιτεκτονική οπτικού-νευρωνικού επεξεργαστή με σκοπό…
Σύνοψη Η ομάδα Dexterous Robotics της NASA αναπτύσσει προηγμένα ανθρωποειδή ρομπότ τα οποία προορίζονται να…
Σύνοψη Η δεύτερη σεζόν του Dexter: Resurrection κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 30 Οκτωβρίου 2026 μέσα…
Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.
Leave a Comment