Η νέα λειτουργία σε στυλ TikTok έρχεται στο Twitter

12


Η Twitter δοκιμάζει τη νέα λειτουργία Tweet Take που θα επιτρέπει στους χρήστες να σχολιάζουν ένα tweet σε ένα video ή σε μία φωτογραφία αντιδράσεων με ένα Quote Tweet.

Υπό τη δοκιμαστική περίοδο της εν λόγω λειτουργίας, οι χρήστες του Twitter μπορούν να επιλέξουν το Quote Tweet with reaction αντί για το τυπικό retweet. Αυτά τα Tweet Takes μπορεί να είναι είτε φωτογραφία είτε video και το αρχικό tweet θα ενσωματώνεται ως κάρτα πάνω στην απάντηση.

Επομένως, πλέον οι χρήστες εάν επιθυμούν να σχολιάσουν ένα tweet, θα έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν ένα video ή μια φωτογραφία με την αντίδραση τους μέσω της νέας λειτουργίας.

Η νέα λειτουργία θυμίζει τα video αντιδράσεων στο TikTok, όπου οι χρήστες συνηθίζουν τώρα πια να απαντούν σε σχόλια απευθείας με video.

Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί εάν πρόκειται για μια καθαρή πειραματική λειτουργία, ή εάν θα μονιμοποιηθεί περαιτέρω στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η λειτουργία Tweet Take είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένους χρήστες προς το παρόν.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή