Η πανέξυπνη θυροτηλεόραση – Newsbeast

53


Μοιάζει σαν στιλάτο κουδούνι εξώπορτας κι αυτό είναι πράγματι, μόνο που έχει δεχτεί το τεχνολογικό άγγιγμα των καιρών μας.

Η νέα και έξυπνη θυροτηλεόραση της August ακούει στο όνομα View και δεν είναι παρά ένα μικρό ορθογώνιο κουτί με μια κάμερα στο πάνω μέρος και ένα κουμπί για να χτυπάς το κουδούνι στο κάτω.

Τι το ιδιαίτερο έχει αυτή η θυροτηλεόραση, πέρα από το πρόδηλα πανέμορφο του σχεδιασμού της; Είναι ασύρματη, πρώτα απ’ όλα, κάτι που σημαίνει πως η εγκατάστασή της είναι πανεύκολη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τη βιδώσεις στον τοίχο, χωρίς καλώδια, χωρίς πονοκεφάλους.

Το μοντέλο τροφοδοτείται από επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (μια φόρτιση διαρκεί από 3-6 μήνες, ανάλογα με τη χρήση), καταγράφει υψηλής ανάλυσης βίντεο (1920×1440), έχει νυχτερινή όραση, ενσωματωμένο ηχείο για την επικοινωνία με τον επισκέπτη και εφαρμογή φυσικά που σου δίνει πολλές ακόμα δυνατότητες χρήσης.

Κυκλοφορεί ταυτοχρόνως σε πολλά και υπέροχα χρώματα, διαθέτοντας ακόμα και υπέρυθρο αισθητήρα που πιάνει την κίνηση και φωτίζει τον επισκέπτη, ώστε να είναι ευκολότερη η καταγραφή του βίντεο.

Η August View θα είναι διαθέσιμη από τα τέλη Μαρτίου σε τιμές που ξεκινούν από τα 200 ευρώ (229 δολάρια), καθώς υπάρχει και η επιλογή της συνδρομής στην πλατφόρμα της August που παρέχει πολλές ακόμα ευκολίες.

Η συσκευή επικοινωνεί μάλιστα με όλες τις έξυπνες κλειδαριές της August, φέρνοντας πραγματική επανάσταση στο «ταπεινό» αυτό κομμάτι του οικιακού εξοπλισμού…





Πηγή