Η πιο πειρατικά κατεβασμένη τηλεοπτική σειρά του 2021

31


Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος η ιστοσελίδα TorrentFreak προχωρά σε ανάλυση των πειρατικών downloads από την κίνηση στο BitTorrent για να αναδείξει τις πιο πειρατικά κατεβασμένες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες της χρονιάς που ολοκληρώνεται.

Η αρχή γίνεται με τις τηλεοπτικές σειρές, όπου η πρώτη θέση πηγαίνει για το 2021 στο Wandavision του Disney+, ενώ ακολουθεί το Loki (επίσης Disney+) και το The Witcher του Netflix. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Top 10 υπάρχουν 5 παραγωγές του Disney+ όλες σχετικές με το σύμπαν της Marvel, 2 παραγωγές του Netflix που παραδόξως δεν συμπεριλαμβάνουν τα εξαιρετικά δημοφιλή The Squid Game και La Casa de Papel, μία από το Adult Swim, μία από το Apple TV+ και μία από το Amazon Prime Video.

Να σημειωθεί ότι η λίστα αφορά μόνο τις μετρήσεις που έρχονται από το BitTorrent, επομένως, είναι απλά μια ένδειξη για την τάση που επικρατεί στο πειρατικό τοπίο. Από την άλλη, είναι εμφανές ότι επηρεάζεται περισσότερο το Disney+ επειδή δεν προσφέρεται σε πολλές χώρες και το κοινό ενδιαφέρεται για τις παραγωγές του.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]





Πηγή