Categories: Microsoft

Η πρώτη ναυαρχίδα της εταιρείας με Snapdragon 8 Gen1


Στο Qualcomm Snapdragon Tech Summit Digital 2021, η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι θα είναι ένας από τους πρώτους κατασκευαστές που θα λανσάρει smartphone που θα τροφοδοτείται από την mobile πλατφόρμα Snapdragon 8 Gen1. Η νέα της ναυαρχίδα θα ονομάζεται realme GT 2 Pro, ως το πρώτο Pro προϊόν στη σειρά realme GT και η πιο premium ναυαρχίδα της realme μέχρι σήμερα.

Ο αντιπρόεδρος της realme, Chase Xu, δήλωσε στη βιντεοσκοπημένη ομιλία του στο Snapdragon Tech Summit Digital 2021 ότι η Qualcomm Technologies ήταν πάντα ένας από τους σημαντικότερους συνεργάτες της realme. Η τελευταία έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη του realme GT 2 Pro πριν από μερικούς μήνες και θα παραδώσει στους καταναλωτές της μία νέα ναυαρχίδα υψηλών προδιαγραφών, που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες των νέων χρηστών ανά τον κόσμο.

Η realme συνεργάστηκε στενά με την Qualcomm Technologies από την ίδρυσή της για να φέρει δεκάδες smartphones υψηλών προδιαγραφών στους καταναλωτές της ανά τον κόσμο, από το 4G έως το 5G. Το 2021, η realme ήταν ένας από τους πρώτους κατασκευαστές που χρησιμοποίησε τις mobile πλατφόρμες Qualcomm Snapdragon 888 και 870G 5G. Το realme GT Master Edition 5G με Snapdragon 870 και το realme GT με Snapdragon 888 έχουν αναγνωριστεί ευρέως από τις αγορές σε όλο τον κόσμο.

Με ισχυρές επιδόσεις και κορυφαίες 5G δυνατότητες, η mobile πλατφόρμα Snapdragon 8 Gen1, προσφέρει νέες δυνατότητες για την ανάπτυξη της νέας ναυαρχίδας, realme GT 2 Pro, ειδικά στο gaming, την τεχνητή νοημοσύνη και την 5G τεχνολογία, προσφέροντας μια νέα εμπειρία κορυφαίων επιδόσεων στους χρήστες της και αποτελώντας έναν ισχυρό «κινητήρα» για την πρώτη premium ναυαρχίδα της realme.

*Ακολουθήστε τοTechgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Η AI θα βοηθήσει τη Microsoft να προβλέπει τον καιρό με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια

Τον Μάρτιο του 2023, η εταιρεία παρακολούθησης μετεωρολογικών προβλέψεων ForecastWatch απένειμε στην ομάδα ανάπτυξης μετεωρολογικών…

23 ώρες ago

Ιδανική λύση για κάθε γραφείο!

Είναι κάποιες εταιρείες στον κόσμο της τεχνολογίας οι οποίες έχουν καταφέρει να καταστήσουν το brand…

1 ημέρα ago

Δείτε το πρώτο μουσικό video clip του AI εργαλείου Sora!

Αν και ο OpenAI δεν έχει ακόμη διαθέσει το εντυπωσιακό μοντέλο μετατροπής κειμένου σε video…

1 ημέρα ago

Τέλος τα passwords και για όλους τους λογαριασμούς Microsoft

Τα Passkeys, μια σχετικά νέα μέθοδος ελέγχου ταυτότητας που ενίοτε αποκαλείται ως ο «δήμιος» των…

1 ημέρα ago

Νέα διαρροή μας δίνει μια καλή εικόνα για τις AI δυνατότητες του iOS 18

Υπάρχει πολύς θόρυβος γύρω από τα χαρακτηριστικά Τεχνητής Νοημοσύνης που ακούγεται ότι θα εμφανιστούν με…

1 ημέρα ago

10% πτώση στις πωλήσεις iPhone, αλλά ρεκόρ τζίρου για τα Services της Apple

Η Apple ανακοίνωσε τα τελευταία οικονομικά της αποτελέσματα, αυτή τη φορά για το δεύτερο οικονομικό…

2 ημέρες ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.