Η υπηρεσία της Netflix που μετρά την ταχύτητα της σύνδεσης σας έγινε ακόμα καλύτερη

48


Από το 2016 η δημοφιλής υπηρεσία Netflix έχει στήσει το Fast.com, ένα απλούστατο εργαλείο για να ελέγχεις την ταχύτητα της σύνδεσης σου στο Internet. Τώρα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι στο εξής θα εμφανίζει περισσότερες πληροφορίες και συγκεκριμένα την ταχύτητα upload και τον χρόνο καθυστέρησης (latency).

Ειδικά για τον χρόνο καθυστέρησης μας δείχνει δύο μετρήσεις. Η τιμή των unloaded συνδέσεων αναφέρεται στον χρόνο που χρειάζεται για να γίνει η μετάδοση των δεδομένων από τη συσκευή στον server όταν μόνο ένας χρήστης είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο. Η τιμή των loaded συνδέσεων αναφέρεται στον χρόνο που απαιτείται όταν υπάρχουν πολλοί χρήστες στο ίδιο δίκτυο. Το ιδανικό είναι οι δύο τιμές να βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο κοντά και αν όχι, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή εξήγηση για τα προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζετε σε online games, video κλήσεις και streaming.

Σύμφωνα με τη Netflix, το Fast.com έχει χρησιμοποιηθεί για περισσότερα από 500 εκατομμύρια μετρήσεις ταχύτητας από το 2016 μέχρι σήμερα. Μπορείτε να τσεκάρετε τη δική σας σύνδεση από εδώ.

[Netflix]



Πηγή