Η 4η σεζόν έρχεται στο Netflix στις 18 Μαρτίου 2022

13


Η Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της τέταρτης σεζόν της σειράς Top Boy, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου 2022.

Το Top Boy ακολουθεί τα εγκληματικά κατορθώματα των γκάνγκστερ της πόλης, Dushane και Sully (Ashley Walters και Kane Robinson), στο Summerhouse της συνοικίας Hackney του Λονδίνου. Οι δύο πρώτες σεζόν του Top Boy προβλήθηκαν το 2011 και 2013 αντίστοιχα στο Ηνωμένο Βασίλειο, και το 2019 η Netflix αποφάσισε να επανεκκινήσει τη σειρά για τρίτη σεζόν.

Στην τρίτη σεζόν είδαμε τους πρωταγωνιστές Dushane και Sully μαζί με τους Jamie (Micheal Ward), Shelley (Little Simz) και Jaq (Jasmine Jobson) οι οποίοι επιστρέφουν για μια ολοκαίνουργια σεζόν.

Μετά τη σύλληψη και τη φυλάκιση του Modie στο τέλος της 3ης σεζόν, φαίνεται πιθανό ότι ένας νέος ανταγωνιστής θα γίνει γνωστός στο Summerhouse στην 4η σεζόν, πιθανώς με ένα σχέδιο που θα διαταράξει τη νέα συνεργασία μεταξύ Dushane και Jamie.

Λαμβάνοντας υπόψη και τη λεζάντα «Loyalty before everything» στην ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού του Netflix για τη σειρά, καταλαβαίνουμε ότι οι σχέσεις τους θα δοκιμαστούν σημαντικά.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή