Η Nintendo το αποσύρει από Android και iOS μετά από μόλις 2 χρόνια

9


Η Nintendo ανέκαθεν φημιζόταν για τα γρήγορα αντανακλαστικά της και τις άμεσες αποφάσεις, όσο σκληρές και αν φαίνονται αυτές για τον υπόλοιπο κόσμο. Η εταιρεία μπορεί να άργησε να μπει στον χώρο του mobile gaming, το έκανε με τεράστια επιτυχία σε τίτλους όπως τα Mario Kart Tour και Animal Crossing: Pocket Camp, αλλά δεν είδε την ίδια “αγάπη” για το Dr. Mario World.

Ως εκ τούτου, η Nintendo ανακοίνωσε τον τερματισμό των πωλήσεων “Diamonds” για το Dr. Mario World από τις 29 Ιουλίου 2021, ενώ θα κλείσει οριστικά τους servers και θα το αποσύρει από τα καταστήματα εφαρμογών App Store και Google Play την 1η Νοεμβρίου 2021. Παράλληλα, εγκαινιάζει την ιστοσελίδα Dr. Mario World Memories από την οποία οι gamers μπορούν να βλέπουν το ιστορικό τους στο παιχνίδι, αλλά όσοι επιθυμούν μπορούν να ζητήσουν να διαγραφεί η πορεία τους.

Το Dr. Mario World κυκλοφόρησε μόλις το 2019 για συσκευές Android και iOS ως ένα κλασικό match-3 game όπου μπορείς να ενισχύσεις τις προσπάθειες σου με τη βοήθεια των γιατρών – γνωστών χαρακτήρων από το σύμπαν του Mario. Δεν είναι το πρώτο mobile game που αποσύρει η Nintendo, καθώς είχε κλείσει και το Miitomo το 2018 μετά από μόλις 2 χρόνια ζωής.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[Nintendo]





Πηγή