Η Take-Two κοντά στην εξαγορά της Zynga με $12.7 δισ.!

18


Μόλις πρόσφατα είχαμε την την κυκλοφορία του FarmVille 3 από τη Zynga, και φαίνεται ότι αυτή θα είναι η τελευταία της ως αυτόνομη εταιρεία, καθώς η Take-Two ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα πως θα προχωρήσει στην εξαγορά της δαπανώντας 12,7 δισεκατομμύρια δολάρια! Στην επίσημη ανακοίνωση της, η Take-Two αναφέρει ότι πρόκειται για μια ιστορική συμφωνία μεταξύ δύο εταιρειών που διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην βιομηχανία του gaming.

O CEO της Take-Two, Strauss Zelnick ανέφερε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τη Zynga, η οποία θα διαφοροποιήσει σημαντικά την επιχείρησή μας και θα μας εξασφαλίσει την ηγετική θέση στα κινητά, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο τμήμα της βιομηχανίας στη διαδραστική ψυχαγωγία. Αυτός ο στρατηγικός συνδυασμός συγκεντρώνει τα καλύτερα franchise για κονσόλες και υπολογιστές στην κατηγορία μας. Η Zynga διαθέτει μια εξαιρετικά ταλαντούχα και έμπειρη ομάδα, και εμείς ανυπομονούμε να τους καλωσορίσουμε στην οικογένεια μας τους επερχόμενους μήνες.

Ο CEO της Zynga, Frank Gibeau σημείωσε:

Η ένωση των δυνάμεων μας με την Take-Two μας επιτρέπει να προωθήσουμε περαιτέρω τo όραμα μας να συνδέσουμε τον κόσμο μέσω των παιχνιδιών, επιτυγχάνοντας παράλληλα σημαντική ανάπτυξη.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]





Πηγή