Θα είναι σαν να κρατάς κινητό αλλά δεν θα κρατάς – Newsbeast

20


-Συγνώμη, μπορείτε να μου πείτε την ώρα;

Ομολογουμένως υπάρχει κάτι ανεπιτήδευτα σέξι σε έναν άνδρα που φοράει ένα καλό ρολόι και κάνει την κίνηση να δει την ώρα. Μια απλή κίνηση που μπορεί να αποτελέσει το πάτημα για κάτι περισσότερο. Και ας μη γελιόμαστε πολλές φορές είναι απλά αφορμή για να σπάσει ο πάγος και να ξεκινήσει το φλερτ.

Τα smartphone όμως έχουν καταργήσει τη βασική λειτουργία ενός ρολογιού, ενώ κρατάνε τα χέρια μας (και τα μάτια μας) απασχολημένα, με αποτέλεσμα να χάνουμε τις στιγμές που περνούν κυριολεκτικά από μπροστά μας.

Πολλοί όμως θα συμφωνήσουν ότι το μόνο αξεσουάρ που χρειάζεται ένας άνδρας για να απογειώσει το look του είναι ένα καλό ρολόι. Ακόμη και σήμερα στο μυαλό μιας γυναίκας ο ιδανικός άνδρας φοράει πάντα ένα ρολόι.

Γεγονός που το έχει καθιερώσει ως το απόλυτο ανδρικό αξεσουάρ. Όπως και να το κάνουμε προσθέτει κύρος και στιλ. Μπορεί να είναι μοδάτο, νεανικό, πολυτελές ή ότι άλλο θέλεις εσύ να προβάλεις.

Σύμβολο διαχρονικότητας το ρολόι έχει επιβιώσει ανά τους αιώνες επειδή ξέρει να εξελίσσεται. Στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας και των smartphone το ρολόι κάνει ένα τεράστιο άλμα εξέλιξης και αποκτά την λειτουργικότητα ενός τηλεφώνου χωρίς να χάνει τη διαχρονική του αξία ως σύμβολο κομψότητας και αισθητικής. Και το καλύτερο σου απελευθερώνει τα χέρια ώστε να μπορείς να ζήσεις την κάθε στιγμή στο έπακρο.

Η Honor αναλαμβάνει αυτό το εγχείρημα συνδυάζοντας το καλύτερο και από τους δύο κόσμους: Στυλ και Πρακτικότητα.  Δημιουργώντας ένας πολυτελές ρολόι με όλες τις σύγχρονες λειτουργίες και όλα αυτά στη μοναδική τιμή των 199 ευρώ!

Ο λόγος για HONOR Magic Watch 2 το οποίο συνδυάζει μοναδικό νεανικό design προφέροντας απίστευτες λειτουργίες που θα απελευθερώσει τα χέρια σου από το κινητό.

Εκείνο που το καθιστά το απόλυτο value for quality gadget είναι η δυνατότητα απάντησης κλήσης και ομιλίας απευθείας από το Magic Watch 2 (χωρίς ακουστικά) ακόμα και αν το κινητό βρίσκεται σε απόσταση έως 150 μέτρων μακριά από το ρολόι.  Ενώ η μπαταρία του διαρκεί έως και 14 ολόκληρες ημέρες!

Ένα τέτοιο ρολόι νέας γενιάς δεν θα μπορούσε πάρα να προσαρμόζεται πλήρως στο δικό σου προσωπικό στιλ. Διάλεξε το λουράκι που σου ταιριάζει και προσάρμοσε την οθόνη του στα δικά σου μέτρα. Φόρεσε του μαύρο λουράκι για ένα πιο casual look στις πρωινές σου εξόδους και καφέ για ένα πιο formal feel το βράδυ. Με τη μοναδική λειτουργία watch face σου δίνεται η δυνατότητα να αποθηκεύσεις τις φωτογραφίες σου και να τις χρησιμοποιήσεις σαν wallpaper του ρολογιού σου.

Ο ενσωματωμένος αποθηκευτικός χώρος (4GB) του HONOR Magic Watch 2 επιτρέπει την μεταφορά και ακρόαση – χωρίς την χρήση smartphone –  μουσικής (έως 500 περίπου τραγούδια) είτε από το ηχείο του smart watch είτε με Bluetooth ακουστικά.

Αν κάποια κατηγορία ανθρώπων γνωρίζει πόσο απελευθερωτικό και αναγκαίο είναι να έχεις τα χέρια σου ελεύθερα είναι όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Τρέχεις, γυμνάζεσαι και γενικά ασχολείσαι με τον αθλητισμό; Τότε ξέρεις καλύτερα από τον καθένα πόσο σημαντικό είναι να είσαι ελεύθερος ενώ ταυτόχρονα να επωφελείσαι από όλες τις τεχνολογικές λειτουργίες που μπορούν να ενισχύσουν και να βοηθήσουν την προπόνηση σου.

Προ-φορτωμένο με 13 running courses τα οποία προσαρμόζονται πάνω στις διαφορετικές απαιτήσεις του κάθε χρήστη, και με VoiceOver καθοδήγηση, το HONOR Magic Watch 2 θα γίνει ο απαραίτητος personal trainer σου.

Εκτός από μοντέρνο και όμορφο fashion gadget, το HONOR Magic Watch 2 ξεχωρίζει για την μεγάλη φωτεινή AMOLED οθόνη του (1.39 ίντσες), αλλά και για τα 15 διαφορετικά είδη άσκησης που υποστηρίζει που το καθιστά τον ιδανικό «βοηθό προπόνησης».

Το smart watch έχει αντοχή στο νερό μέχρι και 50 μέτρα βάθος ενώ υποστηρίζει όλες τις έξυπνες λειτουργίες που βελτιώνουν την καθημερινότητα των χρηστών ( Μέτρηση Οξυγόνου στο αίμα /  24-7 μέτρηση καρδιακών παλμών / Παρακολούθηση Ύπνου & Στρες).

Το HONOR Magic Watch 2 σου επιτρέπει να κάνεις χρήση όλων των κοινών app που σου προσφέρει το κινητό σου χωρίς καν να χρειαστεί να αγγίξεις το  HONOR smartphone σου.  Αν Θέλεις ένα ρολόι που να είναι value for money, που να προσαρμόζεται σε κάθε σου έξοδο και ανάγκη και να απογειώνει το look σου τότε κάνε ένα κλικ και ζήσε τη στιγμή!





Πηγή