Categories: Apple

Θα εμφανίζει πληροφορίες από ανοικτές καρτέλες και το ιστορικό του Microsoft Edge browser


Η Microsoft δεν σταματά να φέρνει νέες λειτουργίες στο Windows 11, καθώς το λανσάρισμα στις αρχές Οκτωβρίου ήταν απλά η αρχή. Η εταιρεία σκοπεύει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την εσωτερική αναζήτηση στο νέο λειτουργικό σύστημα συμπεριλαμβάνοντας στο Windows Search και πληροφορίες από τις ανοικτές καρτέλες και το ιστορικό αναζήτησης στον Microsoft Edge browser.

Ήδη ορισμένοι χρήστες βλέπουν στο Windows Search τις πληροφορίες αυτές όταν επιχειρούν να αναζητήσουν κάτι στον υπολογιστή τους, αλλά είναι προφανές πως ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως η ανάπτυξη της συγκεκριμένης λειτουργίας. Επίσης, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα είναι ενεργοποιημένη εξαρχής ή αν θα πρέπει να την ενεργοποιήσει ο χρήστης (αν φυσικά το επιθυμεί) από το μενού των ρυθμίσεων.

Το σίγουρο είναι πως θα προστεθεί κάτω από το προφίλ του χρήστη η επιλογή για απενεργοποίηση της λειτουργίας “Share browsing data with other Windows features”. Η λογική λέει πως η Microsoft θα περιμένει το ανάλογο feedback από τους χρήστες προκειμένου να προχωρήσει σε γενικότερο λανσάρισμα, ενώ είναι προφανές πως με αυτόν τον τρόπο επιχειρεί να τραβήξει ακόμη περισσότερο κόσμο στον Microsoft Edge browser αντί του Google Chrome.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Η AI θα βοηθήσει τη Microsoft να προβλέπει τον καιρό με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια

Τον Μάρτιο του 2023, η εταιρεία παρακολούθησης μετεωρολογικών προβλέψεων ForecastWatch απένειμε στην ομάδα ανάπτυξης μετεωρολογικών…

4 ώρες ago

Ιδανική λύση για κάθε γραφείο!

Είναι κάποιες εταιρείες στον κόσμο της τεχνολογίας οι οποίες έχουν καταφέρει να καταστήσουν το brand…

6 ώρες ago

Δείτε το πρώτο μουσικό video clip του AI εργαλείου Sora!

Αν και ο OpenAI δεν έχει ακόμη διαθέσει το εντυπωσιακό μοντέλο μετατροπής κειμένου σε video…

12 ώρες ago

Τέλος τα passwords και για όλους τους λογαριασμούς Microsoft

Τα Passkeys, μια σχετικά νέα μέθοδος ελέγχου ταυτότητας που ενίοτε αποκαλείται ως ο «δήμιος» των…

12 ώρες ago

Νέα διαρροή μας δίνει μια καλή εικόνα για τις AI δυνατότητες του iOS 18

Υπάρχει πολύς θόρυβος γύρω από τα χαρακτηριστικά Τεχνητής Νοημοσύνης που ακούγεται ότι θα εμφανιστούν με…

12 ώρες ago

10% πτώση στις πωλήσεις iPhone, αλλά ρεκόρ τζίρου για τα Services της Apple

Η Apple ανακοίνωσε τα τελευταία οικονομικά της αποτελέσματα, αυτή τη φορά για το δεύτερο οικονομικό…

1 ημέρα ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.