Καταργεί οριστικά το Mi trademark μετά από 10 χρόνια

7


Το είδαμε και πριν από μερικές ημέρες στη δημοσίευση του επίσημου unboxing video για το Xiaomi MIX 4, έγινε πλέον και επίσημο με δήλωση της εταιρείας στην ιστοσελίδα XDA Developers. Η Xiaomi αφήνει οριστικά πίσω της το “Mi” trademark που χρησιμοποιεί εδώ και 10 χρόνια, έτσι ώστε να δυναμώσει ακόμη περισσότερο το κύριο brand της.

Η απόφαση πάρθηκε πιθανότατα λόγω της εκθετικής ανάπτυξης που σημείωσε η εταιρεία τους τελευταίους μήνες, με αποτέλεσμα να περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην πρώτη θέση των κατασκευαστών smartphones στον κόσμο, αφήνοντας πίσω της τις Samsung και Apple. Βέβαια, μόλις πριν από λίγους μήνες είχε προχωρήσει σε επανασχεδιασμό (όχι κάτι το συγκλονιστικά διαφορετικό…) του εικονιδίου Mi.

Προφανώς το “Mi” δεν θα αφαιρεθεί από τις υπάρχουσες συσκευές της εταιρείας, αλλά όλες οι νέες κυκλοφορίες θα φέρουν μόνο το brand “Χiaomi” και πιθανότατα αυτό θα ισχύσει σε όλες τις προϊόντικές κατηγορίες της (laptops, IoT, wearables, tablets κλπ.).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]





Πηγή