Λανσάρισμα το Δεκέμβριο και επιβεβαίωση για 5G έκδοση

15


Honor View 20 (aka Honor V20)

Η Honor δεν δείχνει να επηρεάζεται απ’ όσα συμβαίνουν με τη “μαμά” Huawei και μάλιστα έχει καταφέρει το τελευταίο χρονικό διάστημα να αυξήσεις τις πωλήσεις της χάριν στον διαχωρισμό των δύο brands. Η εταιρεία ετοιμάζει χωρίς προβλήματα τις επόμενες συσκευές της και μία από αυτές θα είναι το Honor View 30 (aka Honor V30) όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος George Zhao.

Για την ακρίβεια, ο κ. Zhao αποκάλυψε τόσο την ονομασία της συσκευής που θα αποτελέσει τον διάδοχο του εξαιρετικού Honor V20, όσο και την ύπαρξη 5G έκδοσης! Με δεδομένο ότι το τελευταίο παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Δεκέμβριο, δεν αποκλείεται να έχουμε το λανσάρισμα και του Honor V30 την ίδια περίοδο τουλάχιστον για την αγορά της Κίνας.

Υπενθυμίζουμε ότι το Honor V20 ήταν το φθηνότερο smartphone της αγοράς με τον επεξεργαστή Kirin 980 και γενικότερα με flagship τεχνικά χαρακτηριστικά. Το ίδιο περιμένουμε να ισχύσει και με το Honor V30 για την ενσωμάτωση του Kirin 990, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι η 5G έκδοση θα είναι αρκετά πιο ακριβή από τη βασική.

[via]



Πηγή