Μάλλον σύντομα θα μπορούμε να επιλέξουμε πως θα βλέπουμε το Feed μας

9


Σύμφωνα με ένα tweet του Alessandro Palluzi, η ομάδα ανάπτυξης του Instagram δοκιμάζει να αλλάξει τον τρόπο προβολής του timeline των χρηστών.

Όπως φαίνεται από τα στιγμιότυπα οθόνης, η πλατφόρμα εργάζεται σε φίλτρα που θα επιτρέπουν στους χρήστες να επιλέξουν εάν θα βλέπουν στο timeline τους περιεχόμενο μόνο από άτομα που ακολουθούν (Following), περιεχόμενο μόνο από τα άτομα που έχουν ορίσει ως Αγαπημένα (Favorites) ή περιεχόμενο που βλέπουν, όπως είναι στην τρέχουσα έκδοση (Timeline).

Επί του παρόντος, δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το τι θα εμφανίζεται στο timeline των χρηστών όταν θα επιλέξουν την κατηγορία «Following». Ενδεχομένως, να εμφανίζονται δημοσιεύσεις ατόμων που ακολουθείτε, αλλά και που σας ακολουθούν.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή