Μειώνει και αυτή την προμήθεια της

4


Η Apple πέρυσι ανακοίνωσε το App Store Small Business Program για τη στήριξη «μικρότερων» προγραμματιστών στο App Store. Στο πλαίσιο του προγράμματος, η εταιρεία μείωσε το ποσοστό προμήθειας σε 15% για τους προγραμματιστές που έχουν λιγότερο από $1 εκατομμύριο ετήσια έσοδα. Η Google ακολούθησε τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους και μείωσε τις χρεώσεις στο Play Store στο 15% για το πρώτο εκατομμύριο εσόδων που κέρδιζε κάθε προγραμματιστής τον χρόνο.

Στα μονοπάτια της Apple και της Google φαίνεται ότι βαδίζει πλέον και η Amazon με το πρόγραμμα Amazon Appstore Small Business Accelerator που στοχεύει εξίσου στην ενίσχυση των προγραμματιστών στην πλατφόρμα, αυξάνοντας το μερίδιο εσόδων τους και προσθέτοντας επιλογές πίστωσης των Amazon Web Services.

Ως μέρος του προγράμματος, οι προγραμματιστές που κερδίζουν λιγότερο από 1 εκατομμύριο δολάρια το χρόνο, θα πληρούν αυτομάτως τις προϋποθέσεις για μερίδιο εσόδων 80/20. Επιπλέον, οι προγραμματιστές που πληρούν τις προϋποθέσεις θα λάβουν προωθητικές πιστώσεις στις Amazon Web Services που ισοδυναμούν με το 10% των εσόδων τους.

Παράλληλα, η εταιρεία θα παρέχει το πρόγραμμα της σε προγραμματιστές που είναι νέοι στο App Store. Οι προωθητικές πιστώσεις για τις Amazon Web Services θα διευκολύνουν τους προγραμματιστές να «χτίσουν και να αναπτύξουν τις εφαρμογές τους. Οι AWS δίνουν στους προγραμματιστές εύκολη πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών, ώστε να μπορούν να καινοτομούν γρηγορότερα και να χτίζουν σχεδόν οτιδήποτε μπορούν να φανταστούν».



Πηγή