Categories: Mobile

Μεταφορά συνομιλιών από iPhone σε smartphones με Android 12


Η δυνατότητα μεταφοράς συνομιλιών του WhatsApp από iOS σε Android είναι πλέον γεγονός. Παρότι η νέα δυνατότητα μεταφοράς συνομιλιών είναι διαθέσιμη εδώ και μερικούς μήνες στους χρήστες των Samsung Galaxy, η Google και η ομάδα ανάπτυξης της δημοφιλούς messaging πλατφόρμας συνεργάστηκαν για την ευρύτερη κυκλοφορία της σε περισσότερους χρήστες Android.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Google, η νέα σειρά Pixel 6 και όλες οι συσκευές Pixel υποστηρίζουν πλέον τη μετεγκατάσταση του ιστορικού συνομιλιών WhatsApp από ένα iPhone. Η Google ανέφερε ότι η νέα δυνατότητα δεν θα περιοριστεί στις συσκευές Samsung και Pixel και θα είναι διαθέσιμη σε κάθε συσκευή που κυκλοφορεί με Android 12.

Η διαδικασία μεταφοράς των συνομιλιών περιλαμβάνει τη σύνδεση ενός iPhone και μιας συσκευής Android μέσω ενός καλωδίου Lighting σε USB-C. Η Google επεσήμανε ότι θα ζητηθεί από τους χρήστες να σαρώσουν έναν κωδικό QR στο iPhone τους για τη μεταφορά όλων των WhatsApp αρχείων τους σε Android.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Google:

Μπορείτε από σήμερα να μεταφέρετε με ασφάλεια το ιστορικό συνομιλιών και τις αναμνήσεις σας από τον λογαριασμό σας WhatsApp ενός iPhone σε Android. Συνεργαστήκαμε στενά με την ομάδα του WhatsApp για να δημιουργήσουμε ένα νέο σύνολο δυνατοτήτων, όλες σχεδιασμένες για να διευκολύνουν τη μετάβαση από iPhone σε Android και να έχετε μαζί σας όλο το ιστορικό του WhatsApp λογαριασμού σας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Η AI θα βοηθήσει τη Microsoft να προβλέπει τον καιρό με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια

Τον Μάρτιο του 2023, η εταιρεία παρακολούθησης μετεωρολογικών προβλέψεων ForecastWatch απένειμε στην ομάδα ανάπτυξης μετεωρολογικών…

13 ώρες ago

Ιδανική λύση για κάθε γραφείο!

Είναι κάποιες εταιρείες στον κόσμο της τεχνολογίας οι οποίες έχουν καταφέρει να καταστήσουν το brand…

15 ώρες ago

Δείτε το πρώτο μουσικό video clip του AI εργαλείου Sora!

Αν και ο OpenAI δεν έχει ακόμη διαθέσει το εντυπωσιακό μοντέλο μετατροπής κειμένου σε video…

20 ώρες ago

Τέλος τα passwords και για όλους τους λογαριασμούς Microsoft

Τα Passkeys, μια σχετικά νέα μέθοδος ελέγχου ταυτότητας που ενίοτε αποκαλείται ως ο «δήμιος» των…

21 ώρες ago

Νέα διαρροή μας δίνει μια καλή εικόνα για τις AI δυνατότητες του iOS 18

Υπάρχει πολύς θόρυβος γύρω από τα χαρακτηριστικά Τεχνητής Νοημοσύνης που ακούγεται ότι θα εμφανιστούν με…

21 ώρες ago

10% πτώση στις πωλήσεις iPhone, αλλά ρεκόρ τζίρου για τα Services της Apple

Η Apple ανακοίνωσε τα τελευταία οικονομικά της αποτελέσματα, αυτή τη φορά για το δεύτερο οικονομικό…

1 ημέρα ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.