Με το Take a Break θα σου θυμίζει να κάνεις ένα διάλειμμα

11


Ο επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, ανέλαβε ο ίδιος να ανακοινώσει πως ξεκίνησαν τις δοκιμές για τη νέα λειτουργία “Take a Break” που ουσιαστικά θα παροτρύνει τον χρήστη να κάνει ένα διάλειμμα αφότου έχει περάσει κάποιο συγκεκριμένο χρονικό όριο επάνω στην εφαρμογή.

Θα είναι στην ευχέρεια του χρήστη να ενεργοποιήσει ή όχι το Take a Break, καθώς και να επιλέξει μόνος του ποιο θα είναι το χρονικό όριο συνεχόμενης χρήσης που θα δώσει στον εαυτό του (10, 20 ή 30 λεπτά).

Η ανάπτυξη του Take a Break έχει γίνει σε συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες του Instagram στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προσπάθειας να δώσουν περισσότερο έλεγχο στον τελικό χρήστη. Αν όλα πάνε καλά με τις δοκιμές, μέσα στο επόμενο δίμηνο θα είναι διαθέσιμο σε όλους.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή