Μια πρώτη ματιά στην εμφάνιση του από διαρροή renders και video

4


Άρχισε ο χορός των διαρροών και για το OnePlus 10 Pro, το οποίο λογικά θα δούμε μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022. Ο έγκυρος leakster Steve Hemmerstoffer (@onleaks) συνεργάζεται με το Zouton για τη δημοσίευση των renders και ενός video που ισχυρίζονται ότι απεικονίζει την τελική έκδοση του νέου smartphone της OnePlus.

Απ’ όσα μπορούμε να καταλάβουμε, το OnePlus 10 Pro θα διαθέτει οθόνη με ελάχιστα bezels και οπή επάνω αριστερά για την εμπρόσθια κάμερα, flat επάνω πλευρά με ένα μικρόφωνο, στρογγυλεμένη κάτω πλευρά με υποδοχή USB Type-C, ηχείο και υποδοχή για κάρτες SIM, ενώ στο πίσω μέρος ξεχωρίζει το επανασχεδιασμένο camera module που αποτελεί συνέχεια του μεταλλικού περιγράμματος και φιλοξενεί 3 αισθητήρες με ένα LED flash. Διακρίνουμε, φυσικά, και το logo της Hasselblad που επιβεβαιώνει πως οι δύο εταιρείες συνεχίζουν κανονικά τη συνεργασία τους.

Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουμε κάτι κλειδωμένο μέχρι στιγμής, αλλά η λογική λέει πως θα δούμε οθόνη 120Hz, επεξεργαστή Snapdragon 898, έως 12GB μνήμη RAM, έως 512GB αποθηκευτικό χώρο, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, WiFi 6E, Bluetooth 5.2, GPS, NFC, 5G, λειτουργικό σύστημα ColorOS βασισμένο στο Android 12 και μπαταρία χωρητικότητας τουλάχιστον 4300mAh. Έχει προκύψει και μια διαρροή για τον φορτιστή, με τις φήμες να κάνουν λόγο για ισχύ 125W ούτως ώστε να φορτίζει πλήρως σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Ακόμα είναι αρκετά νωρίς για να θεωρούμε δεδομένο το οτιδήποτε, γι’ αυτό θα περιμένουμε περισσότερο υλικό μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή