Μοίρασε περισσότερα από $60 δισ. στους developers μέσω του App Store

40


H Apple πλήρωσε συνολικά 60 δισεκατομμύρια δολάρια τους προγραμματιστές του App Store το 2021. Η εταιρεία μάλιστα ανέφερε ότι από το άνοιγμα του App Store το 2008 έχουν πιστωθεί 260 δισεκατομμύρια δολάρια σε προγραμματιστές παγκοσμίως.

Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας, κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου του περασμένους έτους, οι πελάτες του App Store «ξόδεψαν περισσότερα από ποτέ μεταξύ της παραμονής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οδηγώντας σε διψήφια αύξηση από πέρυσι».

Σχολιάζοντας τα στοιχεία, ο Eddy Cue, senior vice president of services της Apple, δήλωσε:

Με περισσότερες από 745 εκατομμύρια ενεργές συνδρομές επί πληρωμή, η Apple συνεχίζει να συνδέει τους προγραμματιστές, τους καλλιτέχνες και storytellers του κόσμου με χρήστες σε περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο συσκευές, παρέχοντας ισχυρά εργαλεία, περιεχόμενο και εμπειρίες που εμπλουτίζουν τη ζωή τους καθημερινά.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[Apple]





Πηγή