Νέα λειτουργία New to You για να βρίσκεις περιεχόμενο

12


Μία νέα δυνατότητα προστίθεται στο YouTube για να απολαμβάνετε περισσότερο νέο και φρέσκο περιεχόμενο στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας, είτε χρησιμοποιείτε την εφαρμογή στο κινητό σας είτε στον υπολογιστή σας.

Η νέα δυνατότητα ονομάζεται New to you και ουσιαστικά θα εμφανίζεται στο επάνω μέρος της εφαρμογής για κινητά, εάν τραβήξετε προς τα κάτω για ανανέωση. Εάν είστε συνδεδεμένοι από τον υπολογιστή σας, η λειτουργία New to you θα εμφανιστεί μόλις ανανεώσετε την αρχική σελίδα.

Το New to you θα σας παρέχει μια σειρά επιλογών σχετικά με νέο περιεχόμενο που κυκλοφορεί στο YouTube. H λειτουργία είναι – προφανώς – εξατομικευμένη και θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να τη δείτε, ενδεχομένως μερικές φορές να μην εμφανιστεί καν.

Η ολοκαίνουργια λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη στην αρχική σελίδα του YouTube για κινητά, υπολογιστές και τηλεοράσεις, αλλά σε περίπτωση που δεν έχει εμφανιστεί ακόμη σε εσάς, κάντε λίγη υπομονή και τις επερχόμενες ημέρες θα επωφεληθείτε αυτής.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή