Νέα faces και λουράκια για 22 χώρες ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων

5


Εν όψει των ποδοσφαιρικών εκδηλώσεων Euro 2020 και Copa America αλλά και των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο φέτος το καλοκαίρι, η Apple ανακοίνωσε ότι κυκλοφορεί ένα νέο χαρακτηριστικό για τα Apple Watch της που θα αντιπροσωπεύουν 22 χώρες στα λουράκια και στην επιφάνεια τους.

Οι χώρες που θα «φέρουν» τα Apple Watch είναι η Αυστραλία, το Βέλγιο, η Βραζιλία, ο Καναδάς, η Κίνα, η Δανία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ελλάδα, η Ιταλία, η Τζαμάικα, η Ιαπωνία, το Μεξικό, η Ολλανδία, η Νέα Ζηλανδία, η Ρωσία, η Νότια Αφρική, η Νότια Κορέα, η Ισπανία, η Σουηδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Τα νέα προϊόντα είναι διαθέσιμα από την Apple ξεκινώντας σήμερα με λουράκια που έρχονται σε δύο μεγέθη: 40mm και 44mm. H τιμή τους ανέρχεται στα $49 στις ΗΠΑ και σε παρόμοια τιμή στις υπόλοιπες χώρες. Η συσκευασία συνοδεύεται με τη λειτουργία App Clip, η οποία θα επιτρέπει τη λήψη οποιουδήποτε Apple Watch Face. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε επιφάνεια θέλετε για το smartwatch σας από το apple.com και χρησιμοποιώντας το Face Sharing θα μπορείτε να «ανταλλάσσετε» τα Watch Faces με άλλους χρήστες των Apple Watch.

Τα Watch Faces είναι διαθέσιμα σε συσκευές Apple Watch Series 4, Apple Watch SE και νεότερες συσκευές. Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Face Sharing, θα πρέπει η συσκευή σας να τρέχει το iOS 14.3 ή μεταγενέστερη έκδοση.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[Apple]



Πηγή