Categories: Gaming

Νέα Siri με AI αφήνει να εννοηθεί η πρόσκληση της Apple για το WWDC24


Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η Apple ανακοίνωσε ότι το WWDC 2024 θα διεξαχθεί στις 10 Ιουνίου με μια κεντρική εκδήλωση στο Apple Park, ακολουθούμενη από μια εβδομάδα εκδηλώσεων για προγραμματιστές. Στο συνέδριο, η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει το iOS 18, το macOS 15, το iPadOS 18 και το watchOS 11, καθώς και την επόμενη έκδοση του tvOS και του visionOS.

Φέτος, όμως, το μεγαλύτερο βάρος θα δοθεί στην Τεχνητή Νοημοσύνη και σύμφωνα με πολλές αναφορές, η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει εργαλεία για το iPhone (και όχι μόνο) που θα βοηθήσουν τους χρήστες στην καθημερινότητα τους.

Σε αυτό συνηγορεί και το teaser του Greg Joswiak στο X (πρώην Twitter), ανώτερου αντιπροέδρου του τμήματος Marketing της εταιρείας.

Προσέξτε τα κεφαλαία A και I όπου ο Joswiak λέει ότι το συνέδριο θα είναι “Absolutely Incredible“. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό το μέρος είναι κεφαλαίο, ως ένα διακριτικό νεύμα στην AI. Η Apple έχει κρύψει και στο παρελθόν easter eggs στις προσκλήσεις των εκδηλώσεών της, ενώ το υλικό μάρκετινγκ και οι επικοινωνίες είναι όλα προσεκτικά επεξεργασμένα πριν αποσταλούν. Γνωρίζουμε ήδη ότι η Apple εργάζεται πάνω στο AI, μιας και ο Tim Cook το επιβεβαίωσε στην τελευταία ενημέρωση για τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας. Ωστόσο, αυτό είναι το πρώτο επίσημο δείγμα για την Τεχνητή Νοημοσύνη που θα δούμε στο WWDC.

Επιπλέον, η εικόνα στο tweet του Joswiak ταιριάζει με το χρωματικό στυλ της Siri. Αυτό ίσως επιβεβαιώσει τις φήμες, αλλά πολλά είναι ασαφή σχετικά με το πώς θα λειτουργεί η νέα Siri με AI. Η Apple αναπτύσσει μεν το δικό της μοντέλο AI, αλλά φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την Google για τη χρήση του Gemini AI, όπως και με τη Baidu για την αγορά της Κίνας.

Μέχρι να φτάσουν οι ημέρες για το WWDC24 δεν αποκλείεται πως θα προκύψουν και άλλα teasers ή ακόμα και πιο σοβαρές διαρροές.



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

«Έπεσαν» Facebook και Instagram τα ξημερώματα -Εκνευρισμένοι οι χρήστες

Εκνευρισμός για εκατομμύρια χρήστες των Facebook και Instagram καθώς τα ξημερώματα παρουσιάστηκαν νέα προβλήματα στις…

5 ώρες ago

Το πρώτο trailer για την ταινία που ετοιμάζει εδώ και δεκαετίες ο Francis Ford Coppola!

Είναι περίεργο πώς το Megalopolis κατέληξε να γίνει μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της…

13 ώρες ago

Η λειτουργία AI της Google λύνει πλέον προβλήματα Μαθηματικών και Φυσικής!

Η λειτουργία Circle to Search είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της Google για να…

13 ώρες ago

Η Apple απέτρεψε κακόβουλες συναλλαγές ύψους $7 δισ. την τελευταία τετραετία στο App Store

Η Apple έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα την τέταρτη ετήσια ανάλυσή της για την πρόληψη περιπτώσεων…

13 ώρες ago

Η ενσωματωμένη AI θα ανιχνεύει τηλεφωνικές απάτες σε πραγματικό χρόνο!

Η Google ανακοίνωσε ότι τα επερχόμενα εργαλεία ανίχνευσης απάτης θα κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος στα Android…

13 ώρες ago

Ο Chrome browser ενισχύεται με το Gemini Nano που τρέχει τοπικά στη συσκευή!

Η Google ενσωματώνει το Gemini AI στην desktop έκδοση του δημοφιλή Chrome browser. Κατά τη…

14 ώρες ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.