Νέα trailer και ημερομηνία πρεμιέρας για τη δεύτερη σεζόν

5


Η δεύτερη σεζόν του The Witcher έρχεται επιτέλους στις 17 Δεκεμβρίου και η Netflix αποκάλυψε δυο νέα σύντομα βίντεο, διαβεβαιώνοντας συγχρόνως τους fans ότι η τρίτη σεζόν βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Το πρώτο βίντεο μας δίνει μια ματιά στο πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, στο οποίο ο Geralt βρίσκεται σε ένα δωμάτιο και συνομιλεί με τον Nivellin, έναν άντρα που έχει το πρόσωπο ενός θηρίου.

Η πρώτη σεζόν του Witcher ολοκληρώθηκε με τη συνάντηση του Geralt of Rivia και της πριγκίπισσας Ciri. Το δεύτερο κλιπ επικεντρώνεται σε αυτούς τους δύο, εντελώς άγνωστους, που προορίζονται από τη μοίρα να συναντηθούν μαζί με όλα τα παράξενα πράγματα που θα αντιμετωπίσουν.

Η δεύτερη σεζόν πιθανότατα θα ξεκινήσει σοβαρά το ταξίδι της Ciri σε αυτόν τον άγνωστο κόσμο. Μία δημοσίευση του Henry Cavill στο Instagram αφήνει να εννοηθεί ότι η δεύτερη σεζόν θα ξεκινήσει να καλύπτει το δεύτερο βιβλίο της σειράς, The Time of Contempt.

Τέλος, το τμήμα Witcher του Netflix ανακοίνωσε μια δεύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων και την περιγράφουν ως μια σειρά Kids and Family που θα διαδραματίζεται στον κόσμο του Witcher.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή