Νέο dark horror FPS βασισμένο σε ιστορία του Lovecraft

13


Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε να κυκλοφορούν “με τη σέσουλα” video games εμπνευσμένα από τις ιστορίες του Lovecraft, ειδικά από μικρά studios που βρίσκουν “πάτημα” σε αυτές για να προσφέρουν μια dark horror ατμόσφαιρα στους gamers. Μία από τις νέες προτάσεις είναι και το Forgive Me Father της Byte Barrel που θα μπει σε Steam Early Access στις 28 Οκτωβρίου 2021.

Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται ως dark retro horror FPS και οι gamers θα μπορούν επιλέξουν τον ρόλο ενός παπά ή ενός δημοσιογράφου για να αντιμετωπίσουν τους δαίμονες, είτε τους πραγματικούς είτε αυτούς που ζουν στο μυαλό τους. Τα χειροποίητα γραφικά μοιάζουν βγαλμένα από κόμικ, ενώ το gameplay θα προσφέρει κάποιες καινοτομίες, όπως το επίπεδο παράνοιας που θα μεταβάλλεται δυναμικά όσο εξελίσσεται το παιχνίδι για να αποκτάς μεγαλύτερη δύναμη.

Ο κάθε χαρακτήρας διαθέτει δικές του μοναδικές ικανότητες που εξελίσσονται με διαφορετικό τρόπο, αλλά και διαφορετική οπτική στην ιστορία. Όλη η αισθητική μοιάζει βγαλμένη από τα 90s με timelapse animations και στοιχεία 2D σε 3D περιβάλλον, οπότε όσοι νοσταλγείτε εκείνη την εποχή θα το βρείτε σίγουρα ενδιαφέρον.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή