Νέο gaming laptop με Nvidia RTX 2080 και ιδιαίτερη οθόνη

14


Μπορεί να μην έχει καταφέρει να “χωθεί” ιδιαίτερα στην αγορά των gaming laptops, παρόλα αυτά, η Samsung δεν διστάζει να δοκιμάσει εκ νέου την τύχη της ανακοινώνοντας ένα ακόμη Samsung Notebook Odyssey στο CES 2019.

Η νέα πρόταση της εταιρείας έρχεται με οθόνη 15.6” Full HD (144Hz) με έναν ιδιαίτερο μεντεσέ στο κέντρο για να μοιάζει ότι ξεχωρίζει από την υπόλοιπη κατασκευή, επεξεργαστή Intel Core i7 8ης γενιάς, κάρτα γραφικών Nvidia GeForce RTX 2080 Max-Q, 16GB μνήμη RAM, 256GB SSD ή 1TB HDD αποθηκευτικό χώρο, ηχεία stereo Dolby Atmos, υποδοχές 3x USB 3.0, HDMI, 1x USB Type-C και μπαταρία 54Wh, ενώ ζυγίζει 2.4kg και έχει πάχος 19mm.

Στα πλεονεκτήματα του το ειδικό “Odyssey Mode” που δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να δημιουργήσει διαφορετικά προφίλ ρυθμίσεων για διαφορετικά παιχνίδια, αλλά και το “Beast Mode” για βελτιστοποίηση της απόδοσης του Samsung Notebook Odyssey ανάλογα με το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί τη δεδομένη στιγμή. Να σημειώσουμε και το νέο σύστημα ψύξης “Jet Blade” που περιλαμβάνει 83 περσίδες και πενταπλό αγωγό θερμότητας.

Το Samsung Notebook Odyssey θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2019, αλλά δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή του.

[via]



Πηγή