Νέο teaser για τη live-action τηλεοπτική σειρά

7


Το πρώτο πλήρες trailer της πολυαναμενόμενης σειράς Halo πρόκειται να προβληθεί στα Game Awards, τα οποία θα πραγματοποιηθούν την επερχόμενη Πέμπτη.

Ο επίσημος λογαριασμός των The Game Awards στο Twitter δημοσίευσε την είδηση που συνοδευόταν από ένα ολοκαίνουργιο teaser. Στο video βλέπουμε μια ομάδα των Spartans να οδηγείται με ορμή προς την έξοδο ενός χώρου, και πιθανότατα ετοιμάζεται για μια αποστολή.

Στη σειρά Halo πρωταγωνιστεί ο Pablo Schreiber ως Master Chief, η Natascha McElhone ως Dr. Halsey και η Jen Taylor που θα υποδυθεί την Cortana. Σκηνοθέτης και παραγωγός της σειράς είναι ο Otto Buthurst.

H σειρά Halo ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της τον περασμένο Ιούλιο, μετά από πολλές καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας της νόσου Covid-19. Τώρα βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής και η κυκλοφορία της αναμένεται στο Paramount+ το 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή