Νέο trailer για την επική ταινία από τον σκηνοθέτη του Independence Day

4


Κυκλοφόρησε το trailer της νέας ταινίας Moonfall του Roland Emmerich (Independence Day), η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 4 Φεβρουαρίου 2022.

Μπορεί στο πρώτο teaser που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο να φαινόταν ότι η μεγάλη καταστροφή που θα χτυπούσε τη Γη ήταν κυριολεκτικά το φεγγάρι που έπεφτε από τον ουρανό, τώρα όμως βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα στην πλοκή.

To trailer ξεκινά με έναν χαρακτήρα που υποδύεται ο Donald Sutherland και αναφέρει ότι η αποστολή Apollo 11 το 1969 ανακάλυψε κάτι στο φεγγάρι το οποίο δεν μπορούσαν να αποκαλύψουν, αλλά θα είχε τρομερές συνέπειες για τον πλανήτη μας μετά από πέντε δεκαετίες. Στη συνέχεια, βλέπουμε τον Patrick Wilson να ηγείται μιας αποστολής στο φεγγάρι για να σταματήσει οτιδήποτε κάνει το φεγγάρι να πλησιάσει πιο κοντά στη Γη. Κάτω στην Γη, υπάρχουν παλιρροιακά κύματα, κτίρια που καταρρέουν και γενικότερα μια μαζική καταστροφή.

Στο Moonfall πρωταγωνιστούν επίσης οι Halle Berry, John Bradley, Michael Peña και Charlie Plummer. Η ταινία έχει προϋπολογισμό παραγωγής 140 εκατομμυρίων δολαρίων, καθιστώντας την μια από τις πιο ακριβές ταινίες όλων των εποχών.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή