Νέο trailer για το campaing και τις βελτιώσεις στα γραφικά

16


Η 343 Industries δημοσίευσε σήμερα ένα νέο trailer για το campaign του επερχόμενου Halo Infinite, το οποίο μας αποκαλύπτει ακόμη περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία του νέου επεισοδίου της δημοφιλούς σειράς.

Στο video μπορείτε να δείτε την Cortana να παραθέτει στα γρήγορα μια περίληψη της ιστορίας που οδήγησε στα γεγονότα του Halo Infinite προτού περάσουμε στην επίδειξη του κόσμου, αλλά και στις μάχες, τόσο πεζή όσο και επάνω σε οχήματα. Αποκαλύπτεται, επίσης, η νέα αντίπαλη ομάδα που ονομάζεται Jega ‘Rdomnai, όπως και η εισαγωγή του γάντζου στον εξοπλισμού του Master Chief.

Μετά την κατακραυγή των θεατών του πρώτου campaign trailer το 2020 για την ποιότητα των γραφικών, είναι εμφανές ότι έχει γίνει αρκετή δουλίτσα από την εταιρεία για τη βελτίωση τους, παρόλα αυτά, θα περιμένουμε το λανσάρισμα του παιχνιδιού για Windows PC και Xbox One/Series X/S στις 8 Δεκεμβρίου 2021 προκειμένου να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή