Νέο trailer και επιτέλους ημερομηνία για την τελική έκδοση

5


Πέρασαν τρία χρόνια από την επίσημη ανακοίνωση και δύο χρόνια από τότε που ξεκίνησε η early access για να μάθουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Baldur’s Gate 3, με την δημιουργό Larian Studios να προχωρά στα αποκαλυπτήρια ενός νέου trailer και στις σχετικές ανακοινώσεις στο πλαίσιο της εκδήλωσης The Game Awards 2022, ενώ μέσα σε αυτήν την εβδομάδα θα προχωρήσει σε νέα ενημέρωση για τα νέα στοιχεία που θα προστεθούν στο παιχνίδι.

Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωση του παιχνιδιού, η Larian Studios είχε ξεκαθαρίσει στους gamers πως δεν πρόκειται απλά για μια συνέχεια των προηγούμενων δύο. Είναι το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο project που έχει αναλάβει ποτέ και γι’ αυτό είχε προειδοποιήσει πως θα καθυστερήσει αρκετά η ολοκλήρωση του για να απολαύσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Ήδη από όσα έχουμε δει παίζοντας το μισό Act 1 της Early Access τα γραφικά και το gameplay έχουν απογειωθεί, ενώ σταδιακά προστίθενται νέα στοιχεία και κλάσεις. Πρόσφατα μπήκε στο παιχνίδι η κλάση Bard, αλλά και η δυνατότητα να δημιουργήσεις Νάνο. Η κλασική πόλη του Baldur’s Gate έχει μετατραπεί σε μια τεράστια μητρόπολη με ανεπανάληπτη λεπτομέρεια, κάτι που θα δείτε και στο νέο trailer.

Το Baldur’s Gate 3 αναμένεται τον Αύγουστο του 2023 στα Windows PCs.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή