Νέο trailer και ημερομηνία πρεμιέρας

11


Η Warner Bros. Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο για την επερχόμενη ταινία Suicide Squad 2, όπου οι δημιουργοί και οι πρωταγωνιστές μοιράζονται αποκαλυπτικές πληροφορίες σχετικά με τα γυρίσματα αλλά και την ταινία.

Το Suicide Squad 2 είναι η συνέχεια του Suicide Squad που κυκλοφόρησε το 2016 και αποτέλεσε τη δέκατη ταινία στο DC Extended Universe. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman, Sylvester Stallone, Viola Davis, Jai Courtney και Peter Capaldi.

Το Suicide Squad 2 σκηνοθετήθηκε από τον James Gunn αντί για τον David Ayer, ο οποίος θα αναλάμβανε τα ηνία της σκηνοθεσίας όμως επέλεξε αντ’ αυτού την ταινία Gotham City Sirens. Το Suicide Squad 2 έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 30 Ιουλίου 2021 και στις ΗΠΑ στις 5 Αυγούστου 2021, καθώς και στην υπηρεσία HBO Max.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή