Νέο trailer λίγο πριν την πρεμιέρα της 4ης σεζόν

4


Για την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα της 4ης σεζόν του Westworld στο HBO Max και τι καλύτερο από ένα νέο trailer για να προετοιμαστούμε καλύτερα.

Το trailer ξεκινά με μια εικόνα μιας φουτουριστικής πόλης και μας δείχνει την πρωταγωνίστρια Evan Rachel Wood να ξυπνά ως ένας νέος χαρακτήρας με όνομα Christina (αντί για Dolores). Η Christina αναγνωρίζει ότι κάτι πάει στραβά με τον κόσμο και σύντομα παρατηρεί ψηφιοποιημένες εκδόσεις των ανθρώπων και των κτιρίων γύρω της στο στυλ του The Matrix.

Στη συνέχεια βλέπουμε την Tessa Thompson (Charlotte) να κοιτάζει τον κόσμο και να απευθύνεται στον Ed Harris (Man in Black) λέγοντας του ότι ήρθε η ώρα οι άνθρωποι σαν αυτόν που διαχειριζόταν κάθε κίνηση των hosts να βιώσουν μια αντίστροφη εμπειρία μπαίνοντας στο επόμενο στάδιο της εξέλιξης, σε ένα υβρίδιο ανθρώπου – host.

Από το trailer δεν λείπουν ούτε οι Thandiwe Newton (Maeve), Aaron Paul (Caleb) και Jeffrey Wright (Bernard), ενώ σε κάποια φάση η Christina μιλά για μια ιστορία με χαρούμενο τέλος που μας μεταφέρει πίσω στην Άγρια Δύση, δηλαδή το σκηνικό που γνωρίσαμε στις πρώτες 2 σεζόν της σειράς.

Το Westworld επιστρέφει με την 4η σεζόν του στις 26 Ιουνίου 2022 στο HBO Max.

https://www.youtube.com/watch?v=2l4tuNYvPa4

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή