Ξεπέρασε τα 73 εκατ. συνδρομητές παγκοσμίως το 2021

16


Σύμφωνα με τις μετρήσεις της ΑΤ&Τ, η HBO και η υπηρεσία HBO Max ξεπέρασαν τους 73,8 εκατομμύρια συνδρομητές το 2021.

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για ένα αξιοθαύμαστο αριθμό συνδρομητών, πρέπει όμως να ληφθούν κάποιες παράμετροι υπόψη. Αρχικά, η επιτυχία του HBO οφείλεται σημαντικά στις πολυαναμενόμενες κινηματογραφικές πρεμιέρες που φιλοξένησε. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μπορεί να κατέγραψε 73 εκατομμύρια συνδρομητές, αλλά εξακολουθεί να παραμένει δεκάδες εκατομμύρια συνδρομητές πίσω από τους ανταγωνιστές, όπως είναι το Disney+ και το Netflix.

Επίσης, οι 73,8 συνδρομητές αφορούν σε αμφότερες τις υπηρεσίες του HBO. To ΗΒΟ είναι η καλωδιακή υπηρεσία και το HBO Max η streaming υπηρεσία και δεν δόθηκαν λεπτομέρειες για το πόσους συνδρομητές έχει κάθε υπηρεσία ξεχωριστά. Η εκπρόσωπος της WarnerMedia, Jaclyn Mandelbaum, δήλωσε στο The Verge ότι περισσότερες πληροφορίες «θα ανακοινωθούν για τα κέρδη της AT&T σε μερικές εβδομάδες», αλλά αρνήθηκε να προσδιορίσει στοιχεία για κάθε υπηρεσία.

Παράλληλα, η ανάπτυξη της AT&T φαίνεται επίσης λιγότερο εντυπωσιακή, δεδομένου του περιεχομένου που προσέθεσε στις υπηρεσίες της τον τελευταίο χρόνο, συμπεριλαμβανομένων τίτλων όπως το Dune, το Matrix Resurrections και την τρίτη σεζόν του Succession.

Η υπηρεσία Disney+, η οποία ξεκίνησε περίπου έξι μήνες πριν από το HBO Max, έφτασε τους 118,1 εκατομμύρια συνδρομητές τον Οκτώβριο του 2021, από 73,7 εκατομμύρια το 2020. Αντίστοχα, τα 73,8 εκατομμυρία του HBO είναι αυξημένα “μόλις” κατά 13.8 εκατ. από τα 61 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως στα τέλη του 2020.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή