Ξεπέρασε το 1 τρισ. views στο YouTube

31


Το Minecraft που κυκλοφόρησε το 2009 αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια με θεαματικές πωλήσεις και τώρα ξεπέρασε ακόμη ένα ορόσημο, καθώς πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι που συγκέντρωσε περισσότερες από ένα τρισεκατομμύριο προβολές στο YouTube.

Το YouTube για να τιμήσει την περίσταση, κυκλοφόρησε μια ολοκαίνουργια σελίδα Minecraft Culture & Trends, η οποία περιλαμβάνει μερικές από τις πολλές διαφορετικές πτυχές που συνθέτουν την παγκόσμια κοινότητα του παιχνιδιού στο YouTube.

Παράλληλα, κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο βίντεο, με τίτλο Minecraft Museum για να γιορτάσει τον τεράστιο όγκο περιεχομένου που δημιουργήθηκε από τους gamers.

Το Minecraft κατέχει την κορυφαία θέση μεταξύ των παιχνιδιών στο YouTube εδώ και λίγο καιρό, καθώς μέχρι το 2015, ήταν ήδη το πιο δημοφιλές παιχνίδι όλων των εποχών μεταξύ των YouTubers. Το 2020 μάλιστα ήταν το δημοφιλέστερο παιχνίδι τόσο σε προβολές όσο και στα live-streaming. Οι προβολές του, στα 201 δισεκατομμύρια για το 2020, ήταν υπερδιπλάσιες από το επόμενο πιο δημοφιλές παιχνίδι, το Roblox, το οποίο είχε 75 δισεκατομμύρια προβολές.

Τέλος, το Minecraft θα αποκτήσει νέο περιεχόμενο για να σηματοδοτήσει το μεγάλο του ορόσημο στο YouTube, με το νέο YouTube Creator Skin Pack που θα είναι διαθέσιμο δωρεάν τον επόμενο χρόνο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή