Οι τίτλοι εισαγωγής της επερχόμενης live-action μεταφοράς του anime

13


Περιμένοντας με ανυπομονησία την πρεμιέρα της live-action σειράς Cowboy Bebop στις 19 Νοεμβρίου, η Netflix αποφάσισε να χαρίσει στους λάτρεις ένα θεαματικό trailer.

Εάν ψάχνετε για ένα Netflix που επεκτείνει τις δραστηριότητές του στον anime κόσμο και μεταφέρεται σε διαφορετικές κατευθύνσεις, ενδεχομένως να μην ενθουσιαστείτε. Ωστόσο, η πλατφόρμα ψυχαγωγίας επιχειρεί να συστήσει το Cowboy Bebop σε ένα μεγάλο μέρος του κοινού που δεν το γνωρίζει.

Το Cowboy Bebop ακολουθεί μία ομάδα κυνηγών επικυρηγμένων που προσπαθούν μετά μανίας να ξεφύγουν από το παρελθόν τους, ενώ συγχρόνως κυνηγούν τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες του διαστήματος. Βέβαια, μπορούν να σώσουν ακόμη και τον κόσμο με τη σωστή ανταμοιβή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτότυπη σειρά προβλήθηκε στην Ιαπωνία το 1988 με 26 επεισόδια. Η σειρά έκανε το ντεμπούτο της στο Adult Swim το 2001 και το καλοκαίρι του ίδιου έτους κυκλοφόρησε το Cowboy Bebop: The Movie. Η επερχόμενη σειρά θα περιλαμβάνει επίσης νέα μουσική από τον συνθέτη της πρωτότυπης σειράς, Yoko Kanno.

Η νέα σειρά Cowboy Bebop έρχεται στο Netflix στις 19 Νοεμβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή