Οι ταινίες της Marvel που θα κάνουν πρεμιέρα το 2022

30


Το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel θα συνεχίσει τη σαρωτική του πορεία και το 2022, καθώς αναμένουμε άλλες τρεις ολοκαίνουργιες ταινίες, αλλά και αρκετές σειρές που θα εδραιώσουν την 4η φάση.

Τα γεγονότα των νέων ταινιών της Marvel θα ξεκινούν από εκεί που σταμάτησαν οι σειρές WandaVision, Loki και η ταινία Spider-Man: No Way Home.

Δείτε τις ταινίες της Marvel που θα κάνουν το ντεμπούτο τους το 2022:

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Ύστερα από το «αποτυχημένο» ξόρκι του στο No Way Home, o Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) πρέπει να συνεργαστεί με την Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) για να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους του multiverse αλλά και του κακού alter ego του. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Sam Raimi – που σκηνοθέτησε την τριλογία του Spider-Man, ενώ το σενάριο επιμελήθηκαν οι Jade Halley Bartlett και Michael Waldron (Loki).

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez, κάνοντας το ντεμπούτο της ως America Chavez. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαΐου 2022.

Thor: Love and Thunder

O Taika Waititi επιστρέφει για να σκηνοθετήσει ακόμη μια φορά την νέα ταινία του Thor. Ο Waititi έγραψε το σενάριο του Thor: Love and Thunder μαζί με την Jennifer Kaytin Robinson. H Tessa Thompson θα επιστρέψει ως Valkyrie – βασίλισσα του New Asgard και η Natalie Portman θα επαναλάβει τον ρόλο της ως Jane Foster. Στην ταινία Love and Thunder θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα γεγονότα του Mighty Thor – όπου η Jane κατάφερε να κρατήσει το σφυρί του Thor, παίρνοντας παράλληλα τις δυνάμεις του.

O Russell Crowe θα υποδυθεί τον Δία, ο Christian Bale θα υποδυθεί τον κακό God the Butcher, ενώ οι Chris Pratt και η Karen Gillan θα υποδυθούν τους Star-Lord και Nebula (Guardians of the Galaxy). Υποστηρίζεται ότι ο Loki του Tom Hiddleston δεν θα εμφανιστεί. Το Thor: Love and Thunder θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 8 Ιουλίου 2022.

Black Panther: Wakanda Forever

Η τελευταία ταινία MCU για το 2022 είναι αυτή για την οποία δεν έχουμε πολλές πληροφορίες καθώς βρίσκεται ακόμα σε παραγωγή. Ο σκηνοθέτης Ryan Coogler επιστρέφει με ένα σενάριο που έγραψε μαζί με τον Joe Robert Cole – έγραψε και την πρώτη ταινία. Τα γυρίσματα έχουν καθυστερήσει λόγω του τραυματισμού της Letitia Wright και θα συνεχιστούν αργότερα αυτόν τον μήνα. Για τη συνέχεια επιστρέφουν οι Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Letitia Wright, Winston Duke, Martin Freeman και Angela Bassett.

Η Wakanda Forever θα συστήσει επίσης τη Riri Williams/Ironheart (Dominique Thorne) μια ιδιοφυή εφευρέτη που δημιουργεί τη δική της πανοπλία, όπως ο Ironman (και θα πρωταγωνιστήσει στη δική της σειρά στο Disney+). Επιπλέον, η βραβευμένη με Emmy Michaela Coel εντάχθηκε στο καστ σε έναν άγνωστο ρόλο, προς το παρόν.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή