Ο νέος 4Κ προτζέκτορας που χαρίζει κρυστάλλινη εικόνα 100 ιντσών από απόσταση… 29 εκατοστών

39



Η Hisense συγκέντρωσε την προσοχή των φίλων του home theater στην έκθεση CES με τον καινούριο της προτζέκτορα, οι Κινέζοι κατάφεραν ωστόσο να κάνουν το πακέτο ακόμα πιο ελκυστικό στέλνοντάς τον τώρα με δική του οθόνη 100 ιντσών.

Είναι ένας ultra short throw προτζέκτορας (L5 Laser TV) που θα καταφτάσει στη διεθνή αγορά (στην αμερικανική κυκλοφορεί ήδη), αποδίδοντας ζωντανές εικόνες ανάλυσης 4Κ. Είναι ωστόσο κάτι άλλο αυτό που εντυπωσιάζει, η ικανότητά του να αποδίδει την εικόνα των 100 ιντσών σε επιφάνειες λιγότερο από 30 εκατοστά μακριά!

Ο προτζέκτορας έχει μια νέα τεχνολογία που αποδίδει φωτεινότητα 2.700 lumens και η λάμπα του διαρκεί περισσότερες από 25.000 ώρες.

Πέρα από την τεχνολογία λέιζερ, επιστρατεύει κι ένα DLP chip από την Texas Instruments, αποδίδοντας ζωντανή και κρυστάλλινη εικόνα και πάνω από 1 δισ. χρώματα.

Είναι εφοδιασμένος με λειτουργικό σύστημα Android TV, έχει ενσωματωμένα ηχεία 30W και συνδέεται απλά και εύκολα στο οικιακό surround σύστημα.

Όσο για την τιμή του, η Hisense μας λέει πως η αρχική του τιμή έχει πέσει και κυκλοφορεί τελικά στα 3.430 ευρώ (4.000 δολάρια).

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR





Πηγή