Πήρε το μέρος της Epic Games στη διαμάχη με την Apple

14


Κοντεύει να κλείσει ένας χρόνος από τότε που ξεκίνησε η μεγάλη διαμάχη μεταξύ Epic Games και Apple, αλλά μόλις τώρα θυμήθηκε ο αγαπητός Elon Musk να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα και όχι μόνο.

Ο Elon Musk τόνισε σε συζήτηση που είχε στο Twitter πως η προμήθεια της Apple θεωρείται κάτι de facto στον κόσμο του Internet και γι’ αυτό η Epic Games έχει το δίκιο με το μέρος της, παίρνοντας ξεκάθαρα το μέρος της τελευταίας. Παρόλα αυτά, δεν σχολίασε κάτι για τη Google, η οποία έχει παρόμοια υπόθεση ανοικτή για τις δικές της προμήθειες στο Google Play Store.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η θέση του Elon Musk δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες στο Twitter και ήδη έχουν γεννηθεί αρκετές θεωρίες που βρίσκουν υποστηρικτές ταχύτατα. Ορισμένοι λένε ότι είναι καιρός να δούμε κάποιο Tesla Phone (!), άλλοι το τραβάνε περισσότερο λέγοντας πως θα ήταν καλό να δούμε ένα Tesla Store με εφαρμογές που θα δέχεται κρυπτονομίσματα και θα ανταγωνιστεί τα App Store και Google Play, ενώ άλλοι τον κατακρίνουν επειδή στέλνει τα tweets του από…iPhone.

Εξάλλου, ο Elon Musk παραδέχτηκε πως είχε προτείνει στην Apple να εξαγοράσει την Tesla, ωστόσο, ο Tim Cook δεν δέχτηκε καν να συναντηθούν για να συζητήσουν το ενδεχόμενο…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή