Παραδέχτηκε ότι εξαγόρασε τη Nixxes Software για να φέρει PC ports των παιχνιδιών της

25


Πριν από μερικές ημέρες ανακοινώθηκε από τη Sony η εξαγορά της Nixxes Software, μια εταιρεία που ασχολείται κυρίως με τη μεταφορά παιχνιδιών από παιχνιδοκονσόλες σε Windows PCs και σε εκείνη τη φάση ο επικεφαλήςτου PlayStation Studios, κ. Hermen Hulst, ισχυρίστηκε πως η κίνηση έγινε για να βελτιώσουν τις δυνατότητες της ομάδας τους.

Προφανώς δεν ήταν αυτός ο πραγματικός λόγος, καθώς ο CEO της SIE, κ. Jim Ryan, παραδέχτηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Famitsu πως η εξαγορά της Nixxes Software προχώρησε προφανώς για να εκμεταλλευτούν την τεχνογνωσία της στη μεταφορά ακόμη περισσότερων αποκλειστικών τίτλων του PlayStation στα Windows PCs.

Αυτό σημαίνει ότι θα πολλαπλασιαστούν τα PS games που θα βλέπουμε και στα Windows PCs, αλλά η λογική λέει πως οι PC εκδόσεις θα έρχονται μετά από χρόνια έτσι ώστε να μην επηρεάζονται οι πωλήσεις των παιχνιδοκονσολών.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]





Πηγή