Πούλησε ακόμη 5 εκατ. αντίτυπα το τελευταίο τρίμηνο!

4


Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων τριμήνου, η Take-Two αποκάλυψε πως το GTA V πούλησε ακόμη 5 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα στους τελευταίους τρεις μήνες, γεγονός που αποδεικνύει ότι εξακολουθεί να αποτελεί την κότα με τα χρυσά αυγά για την εταιρεία. Το συγκεκριμένο επεισόδιο έχει ξεπεράσει πλέον τα 155 εκατ. πωλήσεις και συνολικά η σειρά τα 355 εκατ.

Τα νούμερα του GTA V είναι τρομερά εντυπωσιακά αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι κυκλοφόρησε πριν 8 χρόνια (2013), ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα έχουμε νέα εκτόξευση των πωλήσεων λόγω της επερχόμενης κυκλοφορίας της έκδοσης για τα PS5 και Xbox Series X/S (Μάρτιος 2022). Μη ξεχνάμε ότι το GTA V συνεχίζει να πουλά με τέτοιους ρυθμούς, παρά το γεγονός ότι η Epic Games είχε μοιράσει δωρεάν την έκδοση για Windows PC μέσα από το κατάστημα της.

Από τη στιγμή που οι πωλήσεις συνεχίζονται δεν υπάρχει κανένας λόγος για τη Rockstar Games να βιαστεί – πιεστεί σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη του GTA VI.

Σε άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία για άλλα παιχνίδια της Take-Two, το Red Dead Redemption 2 έχει φτάσει πλέον τα 39 εκατ. αντίτυπα (62 εκατ. συνολικά η σειρά) και το NBA 2K22 έχει φτάσει ήδη τα 5 εκατ. αντίτυπα, ενώ μέσα στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας έχει παιχτεί περισσότερο από κάθε άλλο game της σειράς.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή