Πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου 2021 για την τηλεοπτική σειρά

22


H νέα σειρά της Marvel Studios που ακολουθεί και έρχεται να εμπλουτίσει το μαγικό Marvel σύμπαν είναι το Hawkeye, που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου στην υπηρεσία Disney+.

H σειρά Hawkeye λαμβάνει χώρα ακριβώς μετά τα γεγονότα της συγκλονιστικής ταινίας Avengers: Endgame. Ο Hawkeye (Jeremy Renner) ακολουθεί τον ομώνυμο Avenger του, εκπαιδεύοντας μια νέα τοξότη, την Kate Bishop (Hailee Steinfeld). Η σειρά συνδέεται επίσης με το Black Widow, το οποίο κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το μήνα σε κινηματογράφους και στην υπηρεσία Disney+ Premier Access.

Υπενθυμίζεται ότι αναμένουμε επίσης τη νέα animated σειρά της Marvel, What If στις 11 Αυγούστου στην υπηρεσία Disney+, την ταινία Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings στις 3 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους, αλλά και την πολυαναμενόμενη ταινία Eternals στις 5 Νοεμβρίου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή