Προσθέτει και το Amazon Luna, ξεπέρασε τα 1000 παιχνίδια

20


Από την 1η Ιουλίου η Samsung έχει προχωρήσει στην ενσωμάτωση του Samsung Gaming Hub στις Smart TVs του 2022, μια πλατφόρμα gaming για να ανακαλύπτεις και να παίζεις άμεσα video games από τις κορυφαίες υπηρεσίες game streaming χωρίς να χρειάζεσαι υπολογιστή ή παιχνιδοκονσόλα. Η εκκίνηση έγινε με υποστήριξη των Xbox Game Pass, Utomik, Google Stadia και Nvidia GeForce NOW, ενώ σήμερα ανακοινώθηκε και η έλευση του Amazon Luna.

Η συνδρομητική υπηρεσία της Amazon προσθέτει στον κατάλογο του Samsung Gaming Hub επιπλέον 250+ τίτλους, με αποτέλεσμα να ξεπερνά συνολικά τους 1000. Η Samsung αναφέρει ότι οι βελτιστοποιήσεις που γίνονται από το λειτουργικό σύστημα Tizen των τηλεοράσεων οδηγούν σε κρυστάλλινα γραφικά και σταθερότατη απόδοση καθόλη την διάρκεια του gaming, ενώ υποστηρίζονται εξωτερικά τηλεχειριστήρια για να παίζεις με την άνεση σου. Η σύνδεση των τηλεχειριστηρίων γίνεται αυτόματα όταν εισέλθεις στην αντίστοιχη game streaming υπηρεσία (π.χ. το controller του Luna όταν μπεις στο Amazon Luna).

Το Samsung Gaming Hub εμπλουτίζεται σταδιακά και φαίνεται ότι μπορεί να μετατραπεί σε μια πολύ δυνατή λύση για τους casual gamers που δεν έχουν την κάψα να στήσουν το δικό τους gaming PC ή να βλέπουν την παιχνιδοκονσόλα στο σαλόνι τους. Αρκεί να είσαι συνδρομητής σε κάποια (ή κάποιες) από τις game streaming υπηρεσίες και να έχεις έστω ένα τηλεχειριστήριο για να κάνεις πιο εύκολη την ζωή σου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή